Bitlisliler “birleşen Gönüller” Filmini Gözü Yaşlı İzliyor

Bitlisliler “birleşen Gönüller” Filmini Gözü Yaşlı İzliyor

Kısa süre önce sinemalarda gösterime giren “Birleşen gönüller” sinema filmi, Bitlisliler tarafından ilgi ve beğeniyle izleniyor. Vizyona girdiği günden bu yana filmi izlemek için Bitlis’in tek sineması olan Tatvan ilçesindeki Cinemed Sinema...

Kısa süre önce sinemalarda gösterime giren “Birleşen gönüller” sinema filmi, Bitlisliler tarafından ilgi ve beğeniyle izleniyor.

Vizyona girdiği günden bu yana filmi izlemek için Bitlis’in tek sineması olan Tatvan ilçesindeki Cinemed Sinema Salonu'na gelen Bitlisliler, filmden gözü yaşlı olarak ayrılıyor. Şimdiye kadar beğeniyle izlenen film hakkında Bitlisliler övgü ile bahsederken, birçok Bitlisli ise filmi izleyebilmek için önceden rezervasyon yaptırıyor.

Birleşen Gönüller filmini günde 5 seans olarak verdiklerini belirten Tatvan Cinemed Sineması Müdürü Vedat Gül, filmi izlemek isteyenlerin son gösterim günü olan 21 Kasım 2014 tarihine kadar sinemaya gelerek filmi izleyebileceklerini söyledi.

Filmi izlemeye gelen vatandaşlar ise gözü yaşlı olarak çıktıkları filme övgü yağdırarak, filme tam not verdiklerini belirtiyorlar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.