Bisiklet şenliği sona erdi

Bisiklet şenliği sona erdi

Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Karatay Düz Bisiklet Yarışları geçmiş senelerde olduğu gibi yine büyük bir katılı

Dört etapta dört hafta boyunca gerçekleşen yarışlara, yaşlara göre belirlenen 3 kategoride toplamda 1500’ün üzerinde sporcu katıldı.
son etabına; Karatay Belediye Başkan Vekili Mustafa Ay, Konya Ticaret Odası Meclisi Başkanı Dr. Seyit Karaca, Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, çok sayıda davetli katıldı.
Geleneksel hale getirilen Ödüllü 3. Karatay Düz Bisiklet Yarışları’nın ilk etabı Büyüksinan Pazar Yeri’nde geniş bir katılımla gerçekleştirilmişti. Yarışların ikinci etabı ise Karkent Pazar Market yanında yapılırken, üçüncüsü Adalet Parkı’nda ve yarışların son etabı da Olimpiyat Parkı’nda yine yoğun katılımla gerçekleştirildi.  Düz Bisiklet Yarışları'nın Olimpiyat Parkı’nda gerçekleştirilen son etabına bisiklet sporcusu katıldı.
Yaklaşık bir aydır süren ve 1500’ün üzerinde sporcunun katıldığı Düz Bisiklet Yarışlarının son etabında ilk Konya Ticaret Odası Kupası için İl Özel İdare ve Selçuklu Belediye Spor kulübü sporcuları yarıştı.  Protokol üyelerinin de yarıştığı organizasyonda sırasıyla 0-8 yaş, 08-12 yaş ve 12 yaş üstü olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleştirildi. Sporcular yarışırken hayli keyifli ve rekabet dolu anlar yaşandı. Oldukça çekişmeli geçen yarışlarda dereceye giren sporculara bisiklet, eşofman takımı, kol saati ve futbol topu ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
 Yarışların sonunda dört hafta boyunca verdileri destek ve katkılarından dolayı Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürlü Milli Hakemlerine protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu’da böyle bir organizasyona ev sahipliği yaparak geleneksel hale getiren Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Hançerli adına başkan vekili Mustafa Ay’a teşekkür plaketi takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.