Birlikte Yaşayan Çift Arasında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

Birlikte Yaşayan Çift Arasında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

İzmir'in Konak ilçesinde birlikte yaşayan çift arasında bıçakların kullanıldığı kavgada erkek hayatını kaybetti, bayan yaralandı.Olay, Kahramanlar semti 1418 Sokak'taki 3 katlı evin terasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülten...

İzmir'in Konak ilçesinde birlikte yaşayan çift arasında bıçakların kullanıldığı kavgada erkek hayatını kaybetti, bayan yaralandı.

Olay, Kahramanlar semti 1418 Sokak'taki 3 katlı evin terasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülten Ş. (42) ile birlikte yaşadığı İsa Yüksel (31) arasında işsizlik meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gülten Ş. ve Yüksel birbirine bıçakla saldırdı. Kavgada sol koltuk altından bıçaklanan İsa Yüksel, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Gülten Ş. ise ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksel'in cenazesi incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gülten Ş.'nin hastanede verdiği ifadede işsiz olduğu için sürekli tartıştığı İsa Yüksel’in kendisini bıçakladıktan sonra intihar ettiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.