Bin Hurda Lastik Ateşe Verildi, 2 Saatlik Müdahale İle Söndürüldü

Bin Hurda Lastik Ateşe Verildi, 2 Saatlik Müdahale İle Söndürüldü

Antakya merkezde oto galerinin yoğun olduğu bir bölgede boş araziye atılan hurda lastiklerin ateşe verilmesiyle başlayan yangın çevredeki oto galericilerin korkulu anlar yaşamasına neden oldu. Alınan bilgiye göre Antakya merkezde oto galericilerin...

Antakya merkezde oto galerinin yoğun olduğu bir bölgede boş araziye atılan hurda lastiklerin ateşe verilmesiyle başlayan yangın çevredeki oto galericilerin korkulu anlar yaşamasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre Antakya merkezde oto galericilerin ve tamircilerinin yoğun olduğu bir bölgede boş arsaya atılan atıl lastikler kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateşe verildi. Bin adetten fazla atıl lastiğin bulunduğu alandan yükselen dumanlar kent merkezinin üzerini kaplarken yangına ilk olarak çevredeki esnaflar hortumlarla müdahale etti.

Kısa sürede Hatay Büyükşehir Belediyesine ait 7 itfaiye aracı ve 25 personel yangın mahalline gelirken yanan lastiklere köpük sıkıldı. İtfaiye ekipleri yangının çevredeki iş yerlerine sıçramadan yangını kontrol altına alırken yanan alanda bulunan ve kullanılmayan bir minibüs de alevlerden etkilendi.

Olay mahalline getirilen kepçe ile yanan lastiklerin üzerine toprak atılırken çevrede biriken meraklı vatandaşlar ekiplerin çalışmalarına engel olmamaları için polis tarafından alan güvenlik çemberine alındı.

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.