Bilic’ten Konyaspor ve taraftarına övgü

Bilic’ten Konyaspor ve taraftarına övgü

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Bu akşam oldukça zor bir maç olacağını biliyorduk. Burası gerçekten harika bir stat. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi deplasman atmosferi vardı. Bizim taraftarlarımız bize çok iyi destek verdiler ama Konyaspor taraftarları takımları için harika bir atmosfer oluşturdu. İlk yarı Konyaspor bizden daha iyiydi. Onların saldırganlığıyla başa çıkmakta oldukça zorlandık. İkinci toplarda bizden daha çabuk davrandılar. Ama Gökhan Töre’nin bireysel yeteneğiyle attığı harika bir golle devreyi 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda daha iyiydik. Çok iyi bir gol attık. 2-0’dan sonra iş kolay hale gelmese de üçüncü golü bulacağımız pozisyonlar vardı. Rakibin tehlike seviyesi giderek düşmeye başladı. Şaka gibi bir penaltı pozisyonu oldu. Ardından kırmızı kart geldi. 2-1’den sonra işler çok tehlikeli hale geldi. Baskı altında kaldık. Ama takım halinde iyi savunma yaptık. Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık” dedi.

Bursaspor deplasmanından sonra en çok zorlandıkları deplasman maçı oynadıklarını anlatan Bilic, “. Bu akşam rakibin hakkını teslim etmek lazım. Deyim yerindeyse çılgınlar gibi koştular. Çok zinde bazı oyuncular kullandılar. Üst üste aldıkları 5-0’lık mağlubiyetlerden sonra birçok değişiklik yaptılar. Koşullar ne olursa olsun daha iyi bir oyun bekliyorduk” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.