Biberci ailesinin acı günü

Biberci ailesinin acı günü

Meram eski Belediye Başkanı Mustafa Özkanın kayınpederi, Konya Ticaret Odası Meclis Üyesi ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Biberci ile Dr. Bülent Bibercinin babaları Derbent ilçesi eşrafından işadamı Mehmet Biberci hayata veda etti.

Bir süredir rahatsız olduğu öğrenilen ve önümüzdeki günlerde ameliyat olması beklenen Mehmet Biberci’nin vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini üzüntüye sevk etti.

69 yaşında aramızdan ayrılan olan 3 çocuk babası Mehmet Biberci, dün Mürşit Pınar Camii’nde öğle namazına müteakiben İl Müftüsü Şükrü Özbuğday tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’nda gözyaşları ve dualar ile arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Biberci’nin cenazesine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek olmak üzere, siyasi partilerin merkez büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, oda başkanları, daire müdürleri, belde belediye başkanları ve yüzlerce seveni katıldı. Merhaba Gazetesi olarak hayatını kaybeden Mehmet Biberci’ye Cenab-ı Hak’tan rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.
 
ALİ SAİT ÖGE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.