Beyşehir’den 16 madalya

Beyşehir’den 16 madalya

Kızkale’de düzenlenen turnuvada Beyşehirli tekvandocular 8 birincilik, 4 ikincilik, 4 üçüncülük derecesi elde etti

Beyşehirli tekvandocular Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Kızkalesi beldesinde düzenlenen açık hava tekvando şampiyonasında 8 birincilik, 4 ikincilik, 4 üçüncülük olmak üzere toplam 16 madalya birden kazandı. Kızkale Beldesi’nde Belediye tarafından 21-23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Açık Hava Tekvando Şampiyonası’nda Beyşehirli tekvandocuların elde ettiği başarı, tek döktükleri Meram Belediyespor Kulübü’ne takim halinde birincilik kazandırdı. 25 madalya birden toplayan Meram Belediyespor, şampiyonanın birincisi oldu.

27 ilden toplam 554 sporcunun katıldığı turnuvaya Meram Belediyespor 11 erkek ve 14 bayan olmak üzere toplam 25 sporcu ile katıldı. Bu sporcuların 16’sı da Beyşehir’den iştirak eden tekvandocular oldu. Sporcular 11 altın, 6 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı. Beyşehirli tekvandocu Muhammet Talha Öz, turnuva sonunda en iyi teknik sporcu seçildi. Meram Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörleri Ali Yıldız ve Nafiz Çakır, turnuvada takım halinde şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını, önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesinde bu turnuvanın kendileri için çok yararlı olduğunu bildirdi.
Kızkalesi beldesindeki turnuvada dereceye giren Beyşehirli erkek ve bayan sporcular şöyle: Birinciler: Ayşenur Çiftçi (45 kilo), Fatma Keleş (33), Zeliha Ağrıs (36), Fatma Nur Canan (37), Ümmü Gülsüm Koçak (+57), Muhammet Talha Sarı (67), Melis Ağrıs (67), Zeynep Kalmış (44). İkinciler: Fatmanur Kalmış (51), Beyzanur Kanbur (51), Mustafa Heybet (36), Şeyma Bakır (44). Üçüncüler: Şerafettin Bakır (41), Furkan Çakır (33), Osman Demiş (36), Durmuş Yayla (37).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.