Beyşehir, Demre maçına hazır

Beyşehir, Demre maçına hazır

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Konya temsilcilerinden Beyşehir Belediyespor, yarın Antalyada oynanacak Demre Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Dün çalışmalarına son noktayı koyan Beyşehir Belediyespor’da Antalya yolculuğu bugün.
Geride kalan ve golsüz berabere sonuçlanan Beyşehir-Isparta Özel İdarespor maçını 90 dakika boyunca protokol tribününden izleyen İlçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “İlk maç olmasına rağmen takım fena değil, iyiydi” yorumunda bulundu. Müsabakanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından hakemlerin soyunma odasına yönelen ve sergiledikleri güzel yönetiminden dolayı teşekkür edip kutlayan Taşcı, daha sonra gazetecilere karşılaşma ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Taşcı, Beyşehir Belediyespor’un yaklaşık 2 aydır yoğun bir şekilde çalıştığını anımsatarak, “Ben önümüzdeki günlerde takımımızın biraz daha toparlanacağını ve üzerindeki bu heyecanı atıp daha iyi maçlar çıkaracağını düşünüyorum. Arkadaşları tebrik ediyorum” diye konuştu.
Beyşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, BAL kategorisinde oynanan Isparta Özel İdarespor maçının ardından, “Takımı lige hazır görüyorum” şeklinde değerlendirme yaptı. Kunt, yaptığı açıklamada, bölgesel amatör ligde sezonun ilk karşılaşmalarında takımların birbirlerini tanımaması nedeniyle alınan sonuçların bir ölçü olamayacağını belirterek, “Şöyle baktığımızda bizim takımı hazır görüyorum, diğer takımların dengine ulaştığını görüyorum. BAL’da iyi bir mücadele vereceğimize inanıyorum. Takımı hazır görürken, ilk maçta da denemiş olduk. Beraberlik iyi bir sonuç.”dedi. Kunt, Beyşehir’in bu hafta sonu ligin ikinci maçında ilk deplasman maçına da çıkaracağını vurgulayarak, “Antalya’da Demre Belediyespor ile karşılaşacağız. Orada da sahaya çıkıp güzel bir karşılaşma yapmak istiyoruz.”diye konuştu.
YILDIRIM: HEDEFİMİZ 3.LİG
Isparta Özel İdarespor Kulübü Başkanı İbrahim Yıldırım, golsüz sona eren Beyşehir maçından sonra Beyşehirli basın mensuplarına müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Beyşehir’de güzel bir karşılaşma oynandığını belirten ve sonucun hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, “Özel İdarespor’un ligdeki amacı 3.lige çıkabilmek. Biz bütün hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Bu hedefi ortaya koyduk kendimize. Bunun için bütün çabayı sarfedeceğiz. Takımımızın durumu beklediğimiz gibi tam olmadı ama bu ilk maç olduğu için artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Zaten yeni takım olduğumuz için iletişimde de eksikleri gördük. Bizim için bu maç durum tesbiti açısından çok iyi bir karşılaşma oldu. Eksiklerimizi tamamlayıp, koyduğumuz hedefe ulaşabilmek için gayret göstereceğiz. Rakibimiz Beyşehir ile ilgili olarak ise, bir şey söylemek çok şık olmaz. Beyşehir’e de ligde başarılar diliyorum.”dedi.
Isparta Özel İdarespor yöneticisi Erkan Ertekin, Beyşehir’de kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür ederken, iyi bir karşılaşma olduğunu belirtti. Beyşehir’e de ligde başarı temennisinde bulunan Yıldırım, “İlk maçtı, takım tabi şu an uyum aşamasında. Her iki takım da umarım hedefine ulaşır. Bizim amacımız 3.lige çıkmak. Bu doğrultuda elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.