Beyoğlu’nda Kadınlar Günü’nde Sürpriz Başkan

Beyoğlu’nda Kadınlar Günü’nde Sürpriz Başkan

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başkanlık vazifesini vekaleten kadın başkan yardımcısı olan Şerife Taşbaşı’na  bıraktı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Mis...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başkanlık vazifesini vekaleten kadın başkan yardımcısı olan Şerife Taşbaşı’na  bıraktı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kadınlara verdiği değeri bir kez daha gösterdi. 9-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na katılmak için Almanya’ya giden Başkan Demircan, Başkanlık koltuğunu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile vekaleten kadın başkan yardımcısı olan Şerife Taşbaşı’na devretti.

“BAŞKANIMIZA HASSASİYETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Görevi vekaleten devralan Başkan Yardımcısı Şerife Taşbaşı, Başkan Demircan’ın bu hassasiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zaten Başkanımızla çalışmaktan çok mutluyuz ve onur duyuyoruz. Başkan’ımız bize her zaman kıymet veriyor ve bunu da her zaman hissettiriyor. Tüm dünyada ve ülkemizde büyük bir coşku ile kutlanan kadınlar gününde Başkan’ımızın bu görevi vekaleten bana bırakmasından dolayı çok mutlu oldum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.