Beyoğlu'nda Cağ Kebabı İzdihamı

Beyoğlu'nda Cağ Kebabı İzdihamı

Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde Erzurum'un yöresel lezzetleri sergilendi. Halk oyunları eşliğinde izleyenlere renkli görüntüler sunan Erzurumluların cağ kebabı ikramı sırasında izdiham yaşandı.Erzurum Dernekler Birliği'nin organize ettiği...

Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde Erzurum'un yöresel lezzetleri sergilendi. Halk oyunları eşliğinde izleyenlere renkli görüntüler sunan Erzurumluların cağ kebabı ikramı sırasında izdiham yaşandı.

Erzurum Dernekler Birliği'nin organize ettiği etkinlik halk oyunları gösterileri ile başladı. Bıçak oyunu sergileyen Erzurumlular, daha sonra meydana kurdukları büyük tencerede kuru fasulye pişirdi. Fasülye ücretsiz dağıtıldı. Daha sonra cağ kebabı pişirildi. Cağ kebabının içine de altın konuldu. Altın, ekmek arası kebap yiyen bir kadına çıktı. Pişirilen cağ kebabı halka ücretsiz dağıtıldı. Bu sırada meydanda izdiham yaşandı. Erzurum Dernekler Birliği Başkanı Recai Acar, katılanlara teşekkür ederek, İstanbul'da böyle bir organizasyon yapmanın kendilerine gurur yaşattığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.