Besyo Öğrencileri Bir Araya Geldi

Besyo Öğrencileri Bir Araya Geldi

Türkiye’nin değişik üniversitelerinin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarında (BESYO) eğitim gören Siirtli öğrenciler bir araya geldi.Atatürk Stadı'nda 100’den fazla öğrencinin bir araya gelmesi dolayısıyla program düzenlendi. Açtığı...

Türkiye’nin değişik üniversitelerinin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarında (BESYO) eğitim gören Siirtli öğrenciler bir araya geldi.

Atatürk Stadı'nda 100’den fazla öğrencinin bir araya gelmesi dolayısıyla program düzenlendi. Açtığı kurslarla öğrencileri çeşitli okullara hazırlayan Muhammed Abdülkadir Ataker ve arkadaşlarının girişimiyle gerçekleşen buluşmada öğrenciler hasret giderdi. Programda konuşan Abdulkadir Ataker, "Ben de arkadaşlarım gibi BESYO son sınıfta okuyorum. Üç yıldan beri arkadaşlarımla birlikte gönüllü olarak bu okullara hazırlık kursları açıyoruz. Yaz sezonu boyunca birlikte çalışıyoruz. Bu üç yılda 65 gencimizin ülkemizin değişik üniversitelerinde bulunan beden eğitimi ve spor yüksek okullarına girmelerini sağladık. Bugün de bu arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem stres atıyor hem de bu gibi etkinlikleriyle kaynaşmayı sağlıyoruz." dedi.

Kursu düzenleyen Muhammed Abdulkadir Ataker’in babası ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Sabahattin Ataker ise kursta emeği olanlara ayrıca teşekkür ederek, "Siirtli pırıl pırıl öğrencilerimizin ülkemizin değişik üniversitelerini kazanmalarından mutluluk duyuyorum. Son 3 yıl içinde açılan kurslardan 65 Siirtli öğrencinin Türkiye’nin beden eğitim yüksek okulunu kazanmaları mutluluk vericidir." ifadesini kullandı.

Atatürk Stadı'nda bir araya gelen gençler daha sonra sohbet etti. Etkinlik, tatlı ikramıyla sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.