Beslenme Ve Egzersiz Programı Artık ’cep’te

Beslenme Ve Egzersiz Programı Artık ’cep’te

İletişim şirketi Turkcell, müşterilerine mobil uygulama FitWell’i sunuyor. Uygulama beslenme ve egzersiz programlarını akıllı telefonlara taşıyor.Apple İOS 8’in ‘Sağlık’ uygulamasıyla uyumlu olan FitWell, vücudu tahlil edip hedef koyuyor;...

İletişim şirketi Turkcell, müşterilerine mobil uygulama FitWell’i sunuyor. Uygulama beslenme ve egzersiz programlarını akıllı telefonlara taşıyor.

Apple İOS 8’in ‘Sağlık’ uygulamasıyla uyumlu olan FitWell, vücudu tahlil edip hedef koyuyor; kilo vermeyi ve form tutmayı kolay kılıyor.

Kasım ayında Android versiyonu da kullanıcılara sunulacak olan uygulama AppStore’dan ücretsiz yüklenebiliyor.

Ayda 9,99 liraya ya da senelik abonelik taahüdü ile ayda 4, 99 liraya alınabilen Premium paketten ilk 3 ay tek Turkcell’liler faydalanabiliyor. Dileyenler ise 55 TL ödeyerek bir senelik Premium üyelik elde edebiliyor.

FitWell ekibinde ünlü antrenörler bulunuyor. A Milli Futbol Takımı Performans Antrenörü Muratcan Üner, tanınmış Fitness koçları Murat Bür ve Burcu Kuş, Milli Basketbolcu Doğuş Balbay ve Hırvat Milli Basketbolcu Antonija Misura ile Uzman Diyetisyen FitWell Beslenme Koçu Cenk Özyılmaz ekipte yer alan isimler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.