Benim için erken

Benim için erken

Konyaspor’un yeşil-beyazlı renklere bağladığını duyurduğu başarılı futbolcu İshak Çakmak, Süper Lig için hazır olmadığını ve 1 yıl daha Konya Şekerspor’da futbol hayatını devam ettirmek istediğini söyledi

Uzun zamandır Konyaspor camiasının gündeminde bulunan ve önümüzdeki sezon Konyaspor’da forma giyeceği açıklanan Şekerpor’lu İshak Çakmak önemli açıklamalarda bulundu. Bucaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü ve Kasımpaşa gibi birçok kulübün transfer listesinde olan Çakmak, Merhaba’ya konuştu.

Yapılan transfer söylentileri ile birlikte tatilde bulunan ve sessizliği koruyan Çakmak, dün gazetemize yaptığı ziyarette, Süper Lig için hazır olmadığını söyledi. Ortada dolaşan transfer haberlerinden ve kendisinin Konyaspor’la anlaştığı söylentilerinden haberdar olmadığını ifade eden genç futbolcu İshak Çakmak; “isminin Konyasporla anılmasını basından öğrendim. Haberler çıkıncıya kadar ben kimseyle görüşmedim. Haberler çıktıktan sonra Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar beni aradı ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Ancak, bu görüşme gerçekleşmedi. Ben Şekerspor’da mutluyum ve en az bir sezon daha yetiştiğim kulübümde futbol oynamak istiyorum. Bucaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü ve Kasımpaşa gibi Süper Lig ekiplerinden de transfer teklifleri aldım. Ancak ailemin de ısrarları ile Şekerspor’da kalmak istiyorum. Süper lig için kendimi hazır hissetmiyorum. Burada oynayacağım futbolla maç tecrübemi artırıp önümüzdeki sezon için transferi düşünebilirim dedi.

Şekerspor’u yuvası olarak kabul ettiğinin altını çizen Çakmak; “Burada çok mutluyum ayrıca onursal başkanımız Recep Konuk benim manevi babamdır. Bu sene Şekerspor’un Bank Asya 1. Lig hedefi için mücadele etmek istiyorum. Öncelikle yetiştiğim kulübün başarısı için çaba göstermek istiyorum. Onun için bu sezon şartlar ne olursa olsun Şekerspor’dan başka bir takımda kesinlikle forma giymek istemiyorum. Bu konuda da son derece kararlıyım.”

İSHAK’IN SÜPER LİGDE OYNAMASI BİZİ GURURLANDIRIR

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’ın, “Şekerspor’dan İshak’ı transfer ettik” şeklindeki açıklamaların ardından Şeker yönetiminden yanıt geldi.. Önceki gün gazetecilerle görüşen Şekerspor başkanı Yavuz Erence, “böyle bir transferden haberimiz yok.. Bize resmi biri teklif gelmedi.. Sadece sohbet anında konuşuldu. O kadar” dedi.

Yılan hikayesine dönen Konyaspor’un İshak Çakmak transferi ile ilgili konuşan Erence, Şekerspor’lu bir oyuncunun Süper Ligde futbol oynamasının kendilerini gururlandıracağını ifade etti. Şekerspor Başkanı Yavuz Erence, “ Bize konuyla ilgili bir teklif gelmedi. İshak’ın da böyle bir olaydan haberi yok. İki kulüp arasında işbirliği var. Konyaspor’a her zaman maddi ve manevi olarak destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Ancak bu oyuncunun transferi ile ilgili olarak bir görüşme yapılmadı. Kulüp başkanı olduğumdan itibaren Konyaspor ile ilişkilerimizi ilerlettik. İki ekibimizde Konya’nın takımı. Bununla ilgili olarak da şehrin ileri gelenleri yapılan bu çalışmaları onayladılar. Konya Şekerspor’un kapısı Konyaspor’a her zaman açıktır. Biliyorum ki Konyaspor’un kapısı da Şekerspor’a açıktır. Konyaspor bizden istediği oyuncuyu alabilir. Sayın Bahattin Karapınar da aynı şekilde istediğimiz oyuncuyu Konyaspor’dan alabileceğimizi söyledi. Ancak konuyla ilgili olarak görüşülmesi lazım. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar bizim bir çok maçımıza geldi. Bizleri yalnız bırakmadı. Şekersporlu bir oyuncunun Konyaspor’da oynaması bizi oldukça gururlandırır. Ancak iyi bir yedek olur düşüncesi ile alınacaksa bu oyuncu. Şekerspor’a daha fazla faydalı olur. Çünkü senin iyi bir yedek anlayışı ile aldığın oyuncu Şekerspor’da istikrarlı bir grafik çizen her maçta ilk 11’de yer bulacak bir oyuncudur. Bu konu ilerleyen günlerde açıklığa kavuşacaktır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum