Beleş: İyi bir hava yakaladık

Beleş: İyi bir hava yakaladık

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Pertevniyal karşılaşmasının hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gelişim Koleji’ni mağlup ederek büyük moral bulan Sarı-Mavililer, Pertevniyal karşılaşmasını da kazanarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Her iki takım içinde zor bir maç olacağını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Rakibimizden çekinmiyoruz. Ligde iyi bir hava yakaladık. Bu çıkışımızı Pertevniyal karşısında sürdürmek istiyoruz” dedi. Öte yandan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tezcan, Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora’yı ziyaret ederek kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve Beko Basketbol  Ligine yükselmeyi amaçlayan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yöneticileri, takıma destek veren kuruluşlara teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Rixos Konya’nın desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Kulüp Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Üniversite olarak tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için ise mücadelemiz devam ediyor. Bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmayarak destek veren başta Rixos Otel yönetim kuruluna olmak üzere bütün kuruluşlara teşekkür ederim” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.