Belediyeler fuarda buluşacak

Belediyeler fuarda buluşacak

Konya 6. Yeler Yönetim İhtiyaçları Fuarı, 20 binin üzerinde belediyeden gelecek olan 500’e yakın belediye başkanının katılımı ile TÜYAP Konya Uluslar arası Fuar Merkezi’nde açılacak

Konya Kent 2010 6. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı ve Kent fuarı ile eş zamanlı diğer salonda Konya 7. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon fuarı TÜYAP Fuarcılık tarafından 8-11 Nisan tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Belediyeler Birliği işbirliği ile hazırlanan Kent 2010 Konya 6. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarında, Türkiye Belediyeler Birliği’nin önderliğinde fuar ile eş zamanlı olarak nüfusu 20 binin üzerindeki belediyelerden gelecek 500’e yakın belediye başkanının yanı sıra Satın Alma, Fen İşleri, İmar-İskan, Personel ve İtfaiye Daire Başkanları ile Su ve Kanalizasyon İdaresi Yöneticilerini Konya’da TÜYAP çatısı altında bir araya getirilerek büyük bir belediyecilik buluşmasına ev sahipliği yapılacak.  Ayrıca bu yıl ilk kez Devlet Malzeme Ofisi (DMO) fuarda stand açarak üst düzey yöneticilerden oluşan bir grupla katılım gerçekleştirerek, fuar süresince belediye yetkilileri ve katılımcı firmalar ile ikili görüşmeler yapacaklar.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin gerçekleştireceği organizasyonun yanı sıra Türkiye’deki tüm belediye başkanları ve İl Özel idare Genel Sekreterlikleri Konya Kent 2010 fuarına davet edilerek, Marmara, Çukurova, Ege ve Karadeniz Belediyeler Birlikleri de kendilerine üye belediyelere duyuracaklar ve üye belediyelerinin başkanları ile yöneticilerinin fuara katılımını sağlayacaklar. Kent fuarı ile eş zamanlı diğer salonda Konya 7. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon fuarı nedeniyle, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası. Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şubeleri işbirliği ile TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek heyet organizasyonları ile yurtiçi ve yurtdışından getirilecek mimar, mühendis, müteahhit ve ilgili sektör temsilcilerine ev sahipliği yapılacak. Ayrıca TÜYAP Konya Kent 2010 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği ve Konya Belediyeler Birliği işbirliğinde Belediye Başkanlarına ve Belediye Personeline yönelik bilgilendirme toplantıları da gerçekleşecek.
Sektördeki 30 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile sektör temsilcilerini 8 -11 Nisan 2010 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek bu görkemli buluşmaya davet eden TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Proje Müdürü Osman Ali Sarpdağ, katılımcıların ve ziyaretçilerin memnuniyeti için gerekli tüm çalışmaların yapılmaya devam ettiğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.