Belediye yer göstersin birlikte tesis yapalım

Belediye yer göstersin birlikte tesis yapalım

Süper Grup takımlarından Anadolu Derespor’un Kulüp Başkanı İrfan Çok Meram Belediyesi’ne çağrı yaparak “Meram Belediyemiz bizlere deseki yerin şurası sende yardım et bizlerde yardımcı olalım deseler hemen kolları sıvarız. Gelecek nesillerdeki gençlerimize

Süper Grup takımlarından Anadolu Derespor’un Kulüp Başkanı İrfan Çok Meram Belediyesi’ne çağrı yaparak “Meram Belediyemiz bizlere deseki yerin şurası sende yardım et bizlerde yardımcı olalım deseler hemen kolları sıvarız. Gelecek nesillerdeki gençlerimize güzel bir tesis kazandırmış oluruz” dedi

Konya’da Amatör Kulüpler zor günler geçirirken Anadolu Derespor Kulüp Başkanı İrfan Çok futbol sevgisiyle örnek oluyor. Bir çok kurum ve kuruluş amatöre destek olmaktan korkarken İrfan Çok Meram Belediyesi ile ortaklaşa tesis yapmak istediğini söyledi.

Konya Süper Amatör  Lig ekiplerinden Anadolu Derespor Kulüp başkanı İrfan Çok, sezonun ilk 4 maçında 4 galibiyet alarak sezona flaş bir başlangıç yaptıklarını bu seriyi 7’de 7 yapacak güçlerin olduğunu açıkladı.

Anadolu Derespor Kulüp Başkanı İrfan Çok, sözlerine şöyle devam etti.  “Futbolcularıma güveniyorum. Bizlerde verdiğimiz sözleri hiç aksatmadan bir kardeşlik havasında özveri havasında yerine getirdiğimize inanıyorum. Lige tam hazır değiliz. Sakat ve hazır olmayan futbolcularımız  var. Bu nedenle eksiklerimiz çok. Bunlarında hazır olmasından sonra iyi bir takıma sahip olacağız. Kadromuz 30 kişiden oluşmakta. Uzun bir maraton ve hedefimiz  var.  Bunun için kadromuzdan kimseyi göndermedim. Sezon içinde yazı var kışı var sakatlık var. Tedbirli olmak gerektiğini düşünerekten kaliteli futbolcularımızın yanına adapte ederek ligin daha güzel geçecek diye düşünüyorum. Geniş kadroya sahip olmalarının maddiyat açısından sıkıntı yaşayıp yaşamadıkları sorusuna cevap veren kulüp başkanı İrfan Çok,  Her futbolcunun durumuna göre ödeme planı çıkarttık. Futbolcu kardeşlerimle ilk söylediğim senin aylığın bu bunu alacaksın. Futbol 3 ihtimalli bir oyun çıkacaksın mücadeleni edeceksin ister mağlup, ister berabere, istersen kazan alacağın ücret bundan ibaret dedik. Fakat baktık ki aylı ücretlerin hakkından gelemeyeceğiz yükümüzü hafifletmek adına bu sefer haftalık maç sonları ödemeler yapmaya başladık”. 

MERAM BELEDİYESİ  BİZE YER GÖSTERSİN BİRLİKTE TESİS YAPALIM

Tesisleşme konusunda çok arzulu ve istekliği olduğunu ancak tek başına yapacak gücü olmadığını belirten İrfan Çok,  “Tesisleşme konusunda düşüncelerimiz var. Meram Belediyemiz bizlere deseki yerin şurası sende yardım et bizlerde yardımcı olalım deseler hemen kolları sıvarız. Gelecek nesillerdeki gençlerimize güzel bir tesis kazandırmış oluruz. Tesis yapmak için çevrem çok onlardanda yardım alarak Konyamıza ve Anadolu Derespor kulübümüze kazanç olur.  Yeterki bir adım atılsın. Meram bölgesinde arsa fiyatlarının durumu ortada  Tek başına bunların üstesinden gelemeyiz. Devletimiz spora çok güzel yatırımlar yapıyor. Teşvik yasası çıkarttı. Benim gibi bundan faydalanamayan çok iş adamı var. Maliyeylemi uğraşacağım diyor. Bunların daha aydınlatıcı projelerle anlatılarak sporun içine çekilebilir diye düşünüyorum.Şu konuyada açıklık getirmek istiyorum. Bu kulübü her ne kadar tek başıma finanse etsemde çevremdeki arkadaşlarım zaman zamanda olsa yardımcı oluyorlar bazen 10 15 bin liraya varan destek oluyorlar. Onlarada buradan teşekkür ediyorum”

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunada değinen Çok,  Her zaman bir hedefimiz var buda şampiyonluk. Hedefsiz bir yerde olmayı sevmem.  Bazen olumsuzluklar oluyor, bazende bizler hatalar yapıyoruz. Tabi hakemlerimizde hatalar yapıyordu bunun için dar bir bütçe ve kadro olduğundan hedeften sapıyorduk.  Bu sezon kadromuzu geniş tuttuk takımın oturmasını kaynaşmasını bekliyoruz çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Zamanı geldiğinde iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

TEKNİK DİREKTÖRÜN İŞİNE GEREKTİĞİNDE KARIŞIRIM

Teknik direktörlerin işine genelde karışmam ama arka arkaya galibiyetler alınmışsa bir sonraki maçta ufak tefek değişiklik gözüme çarparsa önce teknik direktörüme bir sorarım neden böyle bir şey yaptığını. Eğer ki aldığım cevap mantıklıysa sakat olabilir cezalı olabilir onadiyecek bir sözüm olmaz.  Ama hiçbir şey yokken kazanan takım düzeninde oynamalar yaparsa işte o zaman müdahalemi yapar işine karışırım. Hocam burada bir yanlış var der müdahale ederim. Her zaman değil ama gerektiğinde kesinlikle karışırım.  

YÜKSEL CIRT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.