Belediye Personelinden Yangın Tatbikatı

Belediye Personelinden Yangın Tatbikatı

Güngören Belediyesi personeli, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında aldıkları eğitimleri düzenlenen tatbikatla hayata geçirdi.Güngören Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında belediye personeline...

Güngören Belediyesi personeli, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında aldıkları eğitimleri düzenlenen tatbikatla hayata geçirdi.

Güngören Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında belediye personeline yönelik çalışmalarına devam ediyor. Daha önce verilen eğitimleri tatbikatlarla hayata geçiren ve her an hazırlıklı olmak için çalışmalar yürüten Güngören Belediyesi, personele yönelik yangın tatbikatı düzenledi.

Güngören Belediyesi’nin Gençosman Mahallesi’ndeki, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bulunduğu ek hizmet binasında gerçekleştirilen tatbikata tüm personel katıldı. Tatbikat, tüm müdürlüklerde aynı anda yangın çıkması, çalışanların bazılarının mahsur kalması ve kurtulması senaryosu üzerine hazırlandı. Yangın tableti ile duman çıkarılarak başlatılan tatbikat, toplanma alanında yapılan yoklamada içeride kalan personelin tespit edilmesi ve kurtarılması sonucunda, aldıkları eğitim ve talimatlar doğrultusunda, personeller tatbikatı başarı ile sonuçlandırdı.

Güngören Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında altı aylık periyotlar halinde tüm birimler ve çalışma binalarında tatbikat çalışmalarına devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.