Belediye Ekipleri Sokak Köpeğini Böyle Yakaladı

Belediye Ekipleri Sokak Köpeğini Böyle Yakaladı

Silivri’de, bir çocuğu ısırdığı öne sürülen sokak köpeği, uzunu süre belediye ekiplerini peşinden koşturdu. Ekipler, köpeği uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirdi. İddiaya göre; Silivri Kordon boyu sahilinde yakınlarıyla birlikte...

Silivri’de, bir çocuğu ısırdığı öne sürülen sokak köpeği, uzunu süre belediye ekiplerini peşinden koşturdu. Ekipler, köpeği uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirdi.

İddiaya göre; Silivri Kordon boyu sahilinde yakınlarıyla birlikte gezintiye çıkan küçük yaştaki erkek çocuk, parkta bulunan bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin başından yaraladığı çocuk yakınları ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılarak çevrede bulunan hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Silivri Belediyesi zabıta ekipleri çağrıldı. Zabıta ekipleri çocuğa saldıran köpeği uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirdi. Bir süre sendeleyen köpek daha sonra ekipler tarafından yakalanarak barınağa götürüldü. Yapılan incelemede köpekte kuduz belirtisine rastlanmadığı öğrenildi. Köpek saldırısına uğrayan çocuğun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.