Belediye Başkanından Öğrencilere Mangal Partisi

Belediye Başkanından Öğrencilere Mangal Partisi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye spor bünyesinde yaz futbol okulu öğrencilerine mangal partisi verdi. Gülüç Belediyesi bünyesinde yapılan yaz futbol okulundan bir buçuk aydır devam...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye spor bünyesinde yaz futbol okulu öğrencilerine mangal partisi verdi.

Gülüç Belediyesi bünyesinde yapılan yaz futbol okulundan bir buçuk aydır devam eden 75 çocuk için Gülüç halı saha tesislerinde mangal partisi düzenlendi. Mangal partisine Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldelerin meclis üyeleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Halı sahada futbol oynayan çocukları ziyaret eden Demirtaş ve meclis üyeleri daha sonra mangal partisine gelen ailelerle tek tek görüştü. Mangal başına geçen Demirtaş, çocuklara ve ailelere hitaben yaptığı konuşmasında belediye olarak çocuklara verdikleri sözü tuttuklarını, çocukların da kendilerine verdikleri gibi kurslara sürekli olarak katılmalarını istedi.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Demirtaş, "Yaz döneminde burada bir birlik beraberlik oluşturdunuz spor amaçlı. Hem de birbirinizle bağdaştınız. Bir çoğunuz belki birbirinizi tanımıyordunuz ama burada güzel bir arkadaşlık kurdunuz. Bende sizlere ve ailenize söz veriyorum. Bu seneye daha da güzel olacak güzel bir şekilde devam edeceğiz. Ben böyle şeylerin devamlılığını istiyorum. Her zaman buraya geleceksiniz. Katılım çok iyiydi. Son zamanlarda kötü alışkanlıklar gazete ve televizyonlarda sıkça görülüyor. Benim sizlerden isteğim böyle şeylerden uzak kalmanız. Her zaman bu tesisleri kullanın." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.