Beklenen oldu

Beklenen oldu

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde beklenen imzalar atıldı. Sarı mavililer iç transferde Sean Williams, Troy De Vries, Burak Selen ve Valentin Pastal ile, dış transferde ise Cihan Amasyalı ile birer yıllık anlaşma sağladı.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde beklenen imzalar geldi. Sarı mavili takım haftaya 5 imzayla başlarken, staff kadrosunun sözleşmeleri yenilendi.

SEAN VE TROY DEVAM EDİYOR

Sarı mavililerde Aziz Bekir’in raporu doğrultusunda Sean Williams ve tory De Vires ile sözleşme uzatıldı. İki oyuncu da gelecek sezonda yeniden Torku Konya Selçuk Üniversitesi forması giyecek. Bu arada Troy Gillenwater transferinden vazgeçilirken, Derrick Low transferi ise beklemede. Halen Low’un alternatifleri aranmakta.

YERLİLER DE İMZALADI

Bu arada iç transferde yerli oyuncular Valentin Pastal ve Burak Selen’in sözleşmeleri de yenilendi. Her iki oyuncuyla anlaşacakları sezonun bitişi ardından duyuran sarı mavili yönetim, geri kalan oyunculara ise teşekkür edecek. Yunus Akçay’da yolların ayrıldığı isimler arasında. Oyuncunun bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyordu.

DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA

Sarı mavili yönetim dış transferde ise ilk imzayı cihan Amasyalı’ya attırdı. Amasyalı 2013/14 sezonunda Vestel formasıyla TB2L'de 22 dakika, 6.1 sayı, 2.9 ribaund, 1.8 asist ortalamaları tutturmuştu. Ayrıca yerli oyucu noktasından temaslarını sürdüren sarı mavililer Mesut Ademoğlu transferinde de ciddi anlamda mesafe kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.