Beklemiyorduk

Beklemiyorduk

Konya Anadolu Selçukluspor’da Başkan Mehmet Günbaş, Göztepe karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, iç saha karşılaşamasında bunu telafi etmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da deplasmanda Göztepe’ye mağlup olmanın üzüntüsü devam ediyor. Yeşil beyazlılarda bu arada takıma verilen bir günlük iznin ardından Pendikspor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılarda İbrahim alan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

“DAHA FARKLI OLABİLİRDİ”
Konya Anadolu Selçukluspor’da başkan Mehmet Günbaş, Göztepe maçında şanssızlıkların peşlerini bırakmadığını belirtirken, “Maçın başında hiç beklemediğimiz bir olay gerçekleşti ve Yaser kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Buna rağmen gerçekten iyi mücadele edip 70 dakika boyunca sahada rakibimize 10 kişiyle karşı koyduk. Ancak bazen olmayınca olmuyor. Bu maçın 11’e 11 oynanması durumunda sonucun daha farklı olacağına inananlardanım. Umarım iç sahada alacağımız galibiyetle bunu telafi ederiz.” dedi.

“DESTELERİYLE KAZANIRIZ”
Günbaş bu hafta iç sahada oynayacakları Pendikspor maçıyla alakalı olarak ise şu şekilde konuştu, “Selçuklu Belediyespor sahasındaki hazırlıklarımız tamamlandı. Bu hafta ilk maçımızı yapacağız. Umarım taraftarlarımızdan ve çevre halkından takımımız ilgi görecektir. Onlarında desteği ile sahadan galip ayrılırız. Takımımıza güvenimiz tam.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.