Bekir’den Gökbel’e ziyaret

Bekir’den Gökbel’e ziyaret

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yeni Baş Antrenörü Aziz Bekir, kulüp başkanı Yunus Derebağ ve menajer Yaşar Berber ile birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yeni Baş Antrenörü Aziz Bekir, kulüp başkanı Yunus Derebağ ve menajer Yaşar Berber ile birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti. Takıma alışma sürecini çabuk atlatmak istediğini belirten Baş Antrenör Aziz Bekir, ligdeki kötü gidişatı durdurabilmek için çok çalışacaklarını söyledi.

“YENİ HOCAMIZ KATKI SAPLAYACAKTIR”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin bu yıl yükseldiği Beko Basketbol Ligi’ne iyi başladığını söyleyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Sonrasında bu iyi performansımızı sürdüremedik. Bazı maçlarda yetersizliklerin yanı sıra şans faktörünün  yanımızda olmaması da etkili oldu. Bu kötü gidişatı oyuncularımızın ortaya koyacakları takım ruhuyla ve hocamızın özverisiyle en kısa sürede atlatacağımızı düşünüyorum. Hocamızın takıma önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum ve bu değişikliğin hem hocamıza hem de takımımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“LİGDE TUTUNMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Takıma alışma sürecini çabuk atlatmak istediğini belirten Baş Antrenör Aziz Bekir ise ligdeki kötü gidişatı durdurabilmek için çok çalışacaklarını söyledi. Aziz Bekir, “Şurası bir gerçek ki her şeyden önce ligde tutunabilmek için çok çalışmamız gerekecek. Son maçta yenilmemize rağmen oldukça iyi savunma yaptık. Oyuncularımın fiziki açıdan yeterli seviyeye gelmesiyle daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.