Bekir: Fena oynamıyoruz

Bekir: Fena oynamıyoruz

TorkuKonyaspor Baş antrenörü Aziz Bekir Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, Fena oynamıyoruz. İnşallah en kısa zamanda daha iyi oynayıp maç kazanmaya başlarız." dedi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor deplasmanda Galatasaray Liv Hospitale takımına 1 sayı farkla yenilerek ligdeki 12. yenilgisini aldı. Karşılaşma sonunda açıklama yapan TorkuKonyaspor  Baş antrenörü  Aziz Bekir umutlu konuştu.  Bekir,boş atışları sayıya çeviremediklerini belirterek, “Maçın genelinde rakibe iyi baskı yapamadık. Bize karşı kolay sayılar buldular. İkinci çeyrekte baskıya boyun eğdik ve skor avantajını kaybettik. Farkı 15 sayıya çıkartmamız gerekirken boş şutları sayıya çeviremeyerek geriye düştük. Antrenmanda çalıştığımız pozisyonları oynayamadık ve rakibi cezalandırmamız gereken yerlerde hamle yapamadık."İlk periyotta farka gidiyorduk ama yaptığımız basit top kayıplarını iyi değerlendiren Galatasaray özgüven kazandı. Son bölüme kadar oyun kopmadı. Bizim son 3 dakika kaçırdığımız şutlar oldu. Onları atmamız gerekiyordu.  Maçın sonuna doğru Galatasaray Liv Hospital tecrübesini ortaya koydu ve maçı kazanmayı bildi Fena oynamıyoruz. İnşallah en kısa zamanda daha iyi oynayıp maç kazanmaya başlarız."  ifadelerini kullandı

HER MAÇ ZOR GEÇİYOR

Galatasaray Baş Antrenörü  Ergin Ataman ise ligde her maçın zor geçtiğini ve takımların özellikle yabancı oyuncularının katkılarıyla tehlikeli hale geldiğini ifade etti.

Ataman, sakatlıklar ve dar rotasyon nedeniyle yoğun geçen maç tempolarında yorgunluk yaşadıklarını dile getirerek, "Bu seviyelerde oynayan rakiplerimiz 11-12 oyuncuyla mücadele ederken, biz bugün 8 kişiyle oynayabildik. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Maça iyi başlamadık ama daha sonra oyuna giren Sinan, Carter ve Kerem takıma bir enerji kattılar ve maçı çevirdik. Çok daha net skorla da kazanabilirdik ama son iki dakikada inanılmaz fauller kaçırdık. Maçı ancak bir sayıyla kazandık ama ikinci yarıda maçın tamamen hakimi bizdik" diye konuştu.

Ergin Ataman, ligde geçen hafta NSK Eskişehir Basket ile oynadıkları maçın ardından soyunma odasında genç oyuncu Göktürk Ural'a tokat atmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

"Ben son yaşanan olayla ilgili yarın ya da salı günü geniş çaplı basın açıklaması yapmayı düşünüyorum. Bu akşam karar vereceğim. Şu anda söyleyebileceğim tek şey, bu dönemde desteğini esirgemeyen başkanımız Duygun Yarsuvat ve Galatasaray Yönetim Kurulu'na çok teşekkür ediyorum. Merak etmesinler Galatasaray her zaman zirveye oynayan bir takım olacak, ben de bu takımın başında olacağım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.