Bekir Bozdağ: MHP Hakkari'de miting yapsa kıyamet mi kopar?

Bekir Bozdağ: MHP Hakkari'de miting yapsa kıyamet mi kopar?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Tokat’taki temasları sırasında MHP’nin Bursa mitingini ele aldı. Bekir Bozdağ, “MHP, Bursa’da miting yaptığı gibi Hakkâri’de de miting yapmış olsa kıyamet mi kopar?” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Tokat'taki programı kapsamında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP'nin Bursa mitingine değinerek, "Mhp, Bursa'da miting yaptığı gibi Hakkari'de de miting yapmış olsa kıyamet mi kopğar?" diye sordu. MHP'nin ve CHP'nin bölge partisi olduklarını söyleyen Bekir Bozdağ, "AK Parti Türkiye'nin partisi olabilmiş tek partidir" dedi.

Bekir Bozdağ, AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu ifade ederek, “BDP bir bölgenin partisi, MHP yine hakeza bir bölge partisine dönmek için gayret içerisinde. Her yerde teşkilatı yok. CHP’de aynı şekilde bölge partisidir. CHP ve MHP’nin milletvekili çıkaramadığı il sayısına baktığınızda neredeyse Türkiye’nin 3’de 2’sinde MHP milletvekili çıkaramamış gözüküyor. CHP’de yarısından fazla milletvekili çıkaramamış gözüküyor. Türkiye’nin partisi olmayı ortaya koydukları politikalarla başaramadılar. Ama AK Parti bu açıdan baktığınızda Türkiye’nin partisi olmayı başarabilmiş yegâne partidir. Her yerde var, 3 ilimiz hariç milletvekili olmayan ilimiz yok. Belediye başkanımız olmayan hiçbir ilimiz yok. Türkiye’nin her yerinde teşkilatı olan her yerinde halkın desteğini almış seçilmiş insanları olan bir yapıya sahiptir AK Parti. Bu açıdan da gerçekten diğer partilerinde örnek alması gerekiyor. Her zaman söylüyoruz, bütün partileri Türkiye’nin her yerinde AK parti gibi siyaset yapabilmiş olsa bugün bulunduğu yerden farklı bir noktada olur. Bahçeli, şimdi Bursa’da miting yaptığı gibi Hakkâri’de miting yapmış olsa kıyamet mi kopar? Yani güvenlik sorunu yok. Kılıçdaroğlu, gitti miting yaptı. Başkaları gitti miting yaptı. Başbakan her yerde miting yaptı. Sayın Bahçeli’de gitse Hakkâri’de miting yapsa meramını anlatsa kötümü olur. Biz davet ediyoruz Türkiye bir bütünse Türkiye’de siyaset yapanlar bu bütün içerisinde yer alan her ilde gidip siyaset yapmalıdır. Her yerde gidip derdini, düşüncesini plan ve programını anlatabilmelidir. Bahçeli’de onun için her yerde konuşmalı konuşabilmelidir. Buradan bir kez daha çağrı yapıyorum. Bursa’ya gittiği gibi gönül rahatlığı ile Sayın Bahçeli, Şırnak’a da gitmeli orada miting yapmalı. Güvenlik konusunda herhangi bir endişeye kapılmasına mahal yoktur. Türkiye’nin her tarafı siyaset yapmak için güvenli yerdir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.