Bedesten’e her Salı indirim geliyor

Bedesten’e her Salı indirim geliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından birkaç gün önce, “Değişen yüzüyle Bedesten’de Her Salı Büyük İndirim” yazılı ilanlar bilboardlara asıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından birkaç gün önce, “Değişen yüzüyle Bedesten’de Her Salı Büyük İndirim” yazılı ilanlar bilboardlara asıldı. Trafiğin yoğun olduğu yerlere asılan ilanlar, Bedesten esnafının da dikkatinden kaçmadı. Bedesten esnafı ise böyle bir indirimden haberdar olmadıklarını söyledi. Bedesten esnafından Ömer Avcı, her Salı günü yapılacak indirimle ilgili bilgilerinin olmadığı söyledi.

Esnaf olarak böyle bir indirim geldiği takdirde destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Avcı, “Böyle bir talep geldiğinde indirim uygularız. Ama ilanlarla ilgili hiçbir bilgimiz. Esnaf da bilboardlardan görmüş. Bedesten’in hareketlenmesi hedefleniyor olabilir” dedi. Avcı, mankenleri dışarıya koyma durumunda da gelişmenin olmadığını belirterek, Tahir Akyürek’ten esneklik beklediklerini ifade etti. Bazı esnaf ise Muhacir ve Sosyete Pazarları’na giden vatandaşı Bedesten’e çekilmek istendiğini söyledi. Malların dışarıya çıkarılmamasından dolayı da işlerinin yüzde 50’ye düştüğünü ifade eden başka bir esnaf ise, “Zararımızı gidermek amacıyla Büyükşehir Belediyesi böyle bir çalışma başlatmış olabilir. Bekleyip göreceğiz inşallah güzel bir çalışma olur. Esnaf belki bu şekilde üzerindeki durgunluğu atar” diye konuştu.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.