Bbp'li Çayır: Partimiz Üzerinden Kirli Siyaset Yapılmasına İzin Vermeyeceğiz

Bbp'li Çayır: Partimiz Üzerinden Kirli Siyaset Yapılmasına İzin Vermeyeceğiz

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, iktidarın, partilerin üzerinden siyaset yapmasına asla izin vermeyeceklerini bildirdi. Mehmet Çayır, yaptığı açıklamada, 22 yıl önce kurulan partilerinin ülke ilkeli siyasetin...

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, iktidarın, partilerin üzerinden siyaset yapmasına asla izin vermeyeceklerini bildirdi. Mehmet Çayır, yaptığı açıklamada, 22 yıl önce kurulan partilerinin ülke ilkeli siyasetin hep öncüsü olduğunu hiç bir zamanda halka karşı siyaset yapmadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı seçimi öncesi, kendisini desteklemedikleri için partilerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hedef seçildiğini belirten Çayır, bunun sebebininde her daim halka karşı dürüst, şeffaf olmaları ve kapalı kapılar ardında birilerinden emir alarak siyaset yapmamaları olduğunu kaydetti. Bugün gücü elinde bulunduran iktidarın kendisi gibi düşünmeyen siyasi rakipleri ve sivil toplum kuruluşlarını karalama ve değişik entrikalarla yok etmeye çalıştığını savunan Çayır, "Partimiz üzerinde kirli emelleri bulunanlara asla prim vermeyeceğiz. Biz halka hizmet için kurulan bir partiyiz. Bizim dünyalık sevdalarımız yok. Makam ve mevki bizim yolumuzu şaşırtacak ve yoldan çıkartacaksa Allah o makamı bizi nasip etmesin. Biz cihan şumul bir davaya inanmış bir davanın mensuplarıyız. Biz dürüst ve ilkeli siyaset yapmayı merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'dan öğrendik. Onun bıraktığı temiz ve ilkeli siyasetin her zaman takipçisi olacağız. Hiç bir zaman hiç bir güce nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeyeceğiz. Yalanla, dolanla, iftira, karalama, düzenbazlıkla ve algı operasyonlarıyla ülke yönetilmez. " diye konuştu.

'İKTİDAR, FİLİSTİN KONUSUNDA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR'

İktidarın, Filistin konusunda toplumda duygu sömürüsü yaptığını belirten Çayır, bugüne kadar Gazze'ye bomba yağdıran İsrail'e karşı Başbakan Erdoğan'ın kınamaktan öte bir şey yapmadığını ileri sürdü. Genel başkanları Mustafa Destici'nin Gazze'ye 2 defa gittiğini hatırlatan Çayır, "İktidar, Filistin konusunda sadece duygu sömürüsüne bağlı konuşma yapıyor. İsrail, Gazze'yi havadan, karadan ve denizden bombalıyor, iktidar buna karşı sadece kınama yapıyor. İktidar, Ortadoğu'da yaptığı hatalar nedeniyle bölgede sözü dinlenen ülke konumundan çıktı. Dün biz oyun kurucuyuz diyenler, dünyanın oyuncağı oldu. Ey iktidar, Gazze'de, Musul'da, Doğu Türkistan'da kardeşlerimiz ölüyor. Haberin varmı. Bırak duygu sömürüsünü, önce İsrail'e petrol satmayı bırak. Lafla peynir gemisi ve sorunlar çözülmüyor." ifadesini kullandı.

Çayır, 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminin tarihi öneme sahip olduğunu bu sebeple cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı desteklerinin tam olduğunu ifade etti.

Çayır, 30 Mart mahalli seçimlerinde olduğu gibi şişman kedi ve farelerin elektrik trafolarına girerek elektrik kesintisi olmaması için seçmenin verdiği oya sahip çıkması tavsiyesinde bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.