Bbp'li Çayır: Dünyalık Menfaat Peşinde Koşanların Partimizde Yeri Yoktur

Bbp'li Çayır: Dünyalık Menfaat Peşinde Koşanların Partimizde Yeri Yoktur

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, cumhurbaşkanı seçiminde 'nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilen' partili geçinen, bir avuç menfaat peresti yakından tanıdıklarını söyledi.İnsanlığa huzur, barış...

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, cumhurbaşkanı seçiminde 'nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilen' partili geçinen, bir avuç menfaat peresti yakından tanıdıklarını söyledi.

İnsanlığa huzur, barış ve sevgi götürmek için Mamak zindanlarında çile soluklayarak 22 yıl önce kurulan partileri BBP'de dünyalık menfaat peşinde koşanlara yer olmadığını belirten Çayır, Antalya'da cumhurbaşkanı seçimi öncesi dava adamı gördükleri bazı arkadaşlarının iktidarın dünya nimetlerinden yararlanmak için vicdanı yerine cüzdanını tercih ederek isimlerini dönekler safına yazdırdıklarına şahit olduklarını kaydetti.

İktidarın, cumhurbaşkanı seçimi öncesi kendilerini desteklemedikleri için BBP'ye boyun eğdirmek için bir dizi operasyon yaptığını belirten Çayır, Mamak zindanlarında Medrese-i Yusufi'yi soluklamış Alperenlere her şeyi parada gören aklını maddeci bir dünyaya açan siyasi iradenin ayağına çelmek atmaya gücünün yetmeyeceğini ifade etti.

Siyasi iktidarın, cumhurbaşkanı seçimi öncesi Antalya'da daha önce partilerinde görev almış bazı kişilerle nasıl ve nerede görüştüklerini tek tek bildiklerini belirten Çayır, "Üç beş kuruşluk dünya menfaati için partilerini ve cihan şümul davalarını satan döneklerin partimizde hiç bir zaman yeri olmaz. Biz sıradan bir parti değiliz. Bizim merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, 12 Eylül 1980 askeri darbe sonrası Mamak zindanlarında 7,5 yatmış ve her türlü eza, cefa ve işkenceyi görmüştür. Cezaevinden çıktıktan sonra sana haksızlık yaptılar git Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne Türkiye'yi şikayet et diyenlere bu bizim iç meselemiz, ben ülkemi şikayet etmem diyen bir liderdir. Cumhurbaşkanı seçimi bizim için bir turnusol kağıdı oldu. Partimiz içindeki bir kaç kuruşluk çürük elma ve kırık yumurtaları yakından tanımış olduk. Dünya menfaati için davalarını satanları bu ülke insanı hiç bir zaman affetmeyecektir." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.