Baysangur’la herşey değişti

Baysangur’la herşey değişti

Anadolu Selçukspor’da 7.haftada yaşanan teknik direktörlük değişikliği ile birlikte yeni bir çıkış başladı. Yeşil-beyazlı ekip yaşadığı çıkışla birlikte Play-Off’u küçük şanssızlıklar sonrası kaçırdı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta sezonu 45 puanla 9. Sırada tamamlayan Anadolu Selçukspor’da sezon içerisinde yaşanan teknik direktörlük değişikliği takımı ayağa kaldırdı. Anadolu Selçukspor 2014-2015 sezonuna teknik direktör Zafer Turan’la başladı. Yeşil-beyazlı ekip Turan’la çıktığı 6 maçta da sahadan boynu bükük ayrıldı.  6 maçta sıfır çeken Yeşil-beyazlı ekipte  Zafer Turan istifa etti ve 7. haftada takımın başına alt yapı sorumlusu Abdurrahman Baysangur getirildi. Baysangur ilk maçına Centone Karagümrük karşılaşmasında çıktı. Anadolu Selçukspor deplasmanda rakibine 1-0 yenildi ve art arda 7 yenilgisini aldı ve 0 puanda kalmaya devam etti.

NAMAĞLUP PENDİK’İ DEVİRDİ  

Ligin sekizinci haftasına 7’de  sıfır çekmiş bir takım olarak giren Anadolu Selçukspor sahasında 7 maçta  6 galibiyet 1 beraberlik alan lider Pendikspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmayı 2-1 kazandı ve çıkışının startını verdi.  Abdurrahman Baysangur ve öğrencileri bu maçtan sonra oynadıkları 28 maçta 10 galibiyet 12 beraberlik alarak 42 puan topladı.  

KENDİ ÖĞRENCİLERİYLE ÇALIŞTI

Abdurrahman Baysangur 2005 yılında geldiği Anadolu Selçukspor’da alt yapıda antrenörlük ve gençlik geliştirme teknik sorumluluğunda bulundu. Bu tarihten itibaren çalıştırdığı ve futbola başlattığı öğrencileriyle yıllar sonra A takımda birlikte çalışma fırsatı buldu. Baysangur bunu çok iyi şekilde 2013-2014 sezonunda teknik direktör İlker Erdem’in yardımcılığını yapan Abdurrahman Baysangur  2014-2015 sezonun 7. Haftasında A takımın başına getirildi. Baysangur yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşları Hakan Ünal ve Seyfi Erkan ile takımın başına gelerek sezon sonunda mutlu sona ulaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.