Baysangur takıma güveniyor

Baysangur takıma güveniyor

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur,“ Bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtulmak adına puanlar toplamamız gerektiğinin bilincindeyiz." dedi

Anadolu  Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur,“ Bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtulmak adına puanlar toplamamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ama bunu strese dönüştürmeden yapmalıyız, yapacağız. Teknik heyetteki arkadaşlarım ve futbolcularımız ile biz buna canı gönülden inanıyoruz” dedi

Anadolu Selçukspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının çok zor geçecek bir müsabaka olacağını kaydeden Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur: “Biz sahada Ümraniyespor karşılaşmasında olduğu gibi istediklerimizi yapabilirsek arzuladığımız sonucu alıp döneriz diye ümit ediyoruz” dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

Hafta sonunda deplasmanda oynanacak Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının çok zor geçeceğini kaydeden Baysangur: “Rakibimiz iyi bir takım ve çıkış içindeler. Devre arasında takımı takviye ettiler. İkinci yarının ilk haftasında oynayacakları müsabaka ertelendi. Dolayısıyla ikinci yarının ilk maçını bizimle oynayacaklar. İlk yarıda Konya’da oynanan müsabakada rakibimize son dakikada yediğimiz gol ile yenilmiştik. Biz geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında ki görüntüyü sahaya yansıtırsak çok zorlanacağımızı düşünmüyoruz. Yinede hafife almamak lazım, onlarda maçı önemseyecek. Kendi sahasında kazanmak isteyecek. Bizim için önemli olan rakipten ziyade, istediğimiz oyunu oynayabilirsek istediğimiz sonucu alıp döneriz diye ümit ediyoruz.

ALLAH’IN İZNİYLE BU TAKIM LİGDE KALACAK

Baysangur: “Antalya kampımızın dönüşünde oyuncularımızla ilgili düşüncelerimiz en üst seviyedeydi. Oyuncuların kamptaki çalışma isteği, arzusu, bir şeylerin farkında olması, bizi çok memnun etmişti. Bunun lige yansıyacağını biliyorduk ve bekliyorduk. Ancak Ümraniyespor karşılaşmasında bizi etkileyen en önemli faktör saha zemini oldu. Karşılaşmayı rakibimize pozisyon vermeden tamamladık. Yakaladığımız birkaç gol pozisyonu oldu. Bunları gole çevirip maçı kazanabilirdik. Ama değerlendiremedik. Kazanmayı çok istediğimiz bir maçı berabere bitirdik. Ama alınan her puan bizim için çok önemli. Bu karşılaşmada en önemli şey takımın verdikleriydi. Maçı kazanmayı istemeleri, kazanmak adına sahada birçok şeyi gerçekleştirmiş olmaları bizim en büyük kazancımız oldu. İyi yolda olduğumuz düşünüyorum. Bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtulmak adına puanlar toplamamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ama bunu strese dönüştürmeden yapmalıyız, yapacağız. Teknik heyetteki arkadaşlarım ve futbolcularımız ile biz buna canı gönülden inanıyoruz. Allahın izni ile bu takım ligde kalacaktır.”

YENİ TRANSFERLER ÇABUK UYUM SAĞLADI

Devre arasında takıma katılan oyuncuların kısa sürede uyum sağladıklarını ve var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden Baysangur: “İhtiyaçlarımız noktasında kadromuza takviye yaptık. Bize katkı sağlayacak oyuncular aldık. Biz takım olarak bir bütün halinde hareket ediyoruz ve aramıza katılan oyuncular kısa zaman içinde tempomuzu yakalayacaklar. Genç arkadaşlarımıza tecrübelerini aktaracak, ağabeylik yapacak arkadaşlarımız katıldı aramıza. Takımın dengesini, ahengini bozmayacak oyuncular. Zamanı geldikçe her oyuncumuzun takıma katkısı olacaktır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.