Baysangur: Oyunculara güvenim tam

Baysangur: Oyunculara güvenim tam

Baysangur: Kartal maçında basit hatalar sonucu getirdi. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Yediğimiz gollerde bile bunu söyleyebiliriz. Turgutlu maçında oyuncularıma sonuna kadar güveniyor ve inanıyorum

Geçtiğimiz hafta iç sahada karşılaştıkları Kartalspor müsabakasında oynanan futboldan memnun olduğunu sadece kırılma anlarında yapılan basit hataların sonucu getirdiğini kaydeden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur: “Oyuncu gurubumuza güvenimiz tam. Onların katkıları ile Turgutluspor deplasmanında istediğimiz sonucu almak istiyoruz” dedi.

BASİT HATALAR YAPTIK

Geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan ve 2 -1 kaybedilen Kartalspor karşısında aslında yenilgiyi hak edecek bir oyun oynamadıklarını belirten Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur: “Maçın kırılma anlarında yaptığımız basit hatalar sonucu getirdi. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Yediğimiz gollerde bile bunu söyleyebiliriz. Sonrasında da rakibimiz oyunun temposunu düşürmek adına gelinden geleni yaptı ve bunda da başarılı oldu. Oyunu soğuttu. Ortaya koyduğumuz futbol olarak kötümser değiliz. Bu tür maçları çevirebilmenin de yollarını bulmalıyız” dedi.

TURGUTLU MAÇI KOLAY DEĞİL

Hafta sonunda deplasmanda Turgutluspor ile zor bir müsabaka oynayacaklarını kaydeden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur: “Rakibimiz son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Evinde oynadığı müsabakalarda uzun süredir kazanamadı. Yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek isteyecek ve bu maçı kazanmayı çok istiyor. Çıkış maçı olarak düşünüyorlar. Biz bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Kazanmak için baskı kurmaya, üzerimize gelmeye çalışacaklar. Risk alacaklar. Bulduğumuz boşlukları değerlendirerek sonuca gitmek istiyoruz. Bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Oyuncu gurubumuza güvenimiz tam. Onların katkıları ile bu maçtan istediğimiz sonucu almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.