‘Bayram’ olsun Anadolum

‘Bayram’ olsun Anadolum

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün sahasında Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün sahasında Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele  Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak.  Eskişehir bölgesi Ulusal Hakemi Oktay Taş yönetecek. Taş’ın  yardımcılıklarını aynı bölgeden Barış Önal ve Gürcan Dönmez yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak Nazım Tüzümet görev yapacak. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Ali Cemal Boztepe’nin dışında eksik oyuncu bulunmuyor

BAYRAMPAŞA 7.SIRADA

Anadolu Selçukspor’un bugün sahasında konuk edeceği Bayrampaşa 12 puanla yedinci sırada bulunuyor. İstanbul temsilcisi oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Bayrampaşa deplasmanda oynadığı 4 maçta ise 1 galibiyet 2 beraberlik bir yenilgi aldı.

TARAFTAR DESTEĞİ  BEKLENİYOR

İki haftadır kazanarak üzerimizdeki stresi attık Bu maçı da kazanarak yeni gelecek yönetiminde hedeflerini belirlemesine kolaylık sağlamak istiyoruz. Bu takımın Play-Off oynamaması için hiçbir neden yok. Yukarıda ki takımlarla arasında çok fazla puan farkı kalmadı. İnşallah bu takım çok daha iyi yerlere gelecektir. Konya’da oynadığımız maçlarda seyircilerimizde tribün desteği verirlerse ciddi anlamda genç ve başarıya aç futbolcularımızı ateşleyecektir. Şu anda 6 puanımız var ve bu hafta galip geldiğimiz zaman hem rakibimizi yakalayacağız hem hedefimiz daha farklı olacak. Play - Off neden olmasın. Futbolcular, yetenekleri ve kabiliyetleri ile bunu hak ediyor, bu yüzden Bayrampaşa maçı biraz daha önem taşıyor.  Hem serinin devam etmesi adına, hem hedefimizi biraz daha yukarılara taşıması adına destek istiyoruz. Bu söylediklerimde yanlış anlaşılmasın. Konyalı futbolseverleri maçımızı izlemeye ve Konya Anadolu Selçukspor’a destek olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.