Baykandan sekreterlere ültimatom

Baykandan sekreterlere ültimatom

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, spor federasyonlarının genel sekreterlerine Denetimin ilk adımı siz olun diyerek, deyim yerindeyse gözlerim bundan sonra sizlerin üzerinde olacak mesajını verdi

Mehmet Baykan, Spor Genel Müdürlüğü Federasyon Genel Sekreterleri Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Spor Genel Müdür Yardımcıları Tamer Taşpınar ile Mehmet Kocatepe, Spor Eğitim Daire Başkanı Alettin Çılgın, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ozan Çetiner, Personel Daire Başkanı Ahmet Ak ile, spor federasyonlarının genel sekreterleri yer aldı. Toplantıda, genel sekreterler yaşadıkları sıkıntıları ve düşüncelerini, genel müdürlüğün en üst kademesine iletme şansı bulurken, yapılması gerekenlerle ilgili görüş alış-verişinde bulunuldu. Genel sekreterlere hitaben bir konuşma yapan Genel Müdür Baykan, federasyonlarda özerkliğe geçişin bir takım sıkıntılar oluşturduğunu ancak bu sıkıntıların da zamanla çözüleceğine inandığını söyledi. Baykan, sporda ele aldıkları başarı ölçüsünü ise, “Bizim için sportif başarı, elde edilen madalyalar ve halkın ne kadar spor yaptığıdır. Olimpiyat oyunlarında 40-50 madalya kazandığımız, Dünya rekortmenleri çıkarttığımız ve halkın yüzde 15-20’sinin spor yaptığı zaman başarılı olmaya başlamışız demektir” ifadeleriyle anlattı. Baykan, sporun gelişmesinde genel sekreterlerin önemli bir rolü olduğunu vurgulayarak, “Sporun aktörleri olarak, sporun gelişmesinde çok büyük sorumluluğumuz var. Spor adamı olalım, devlet adamı olalım, görevimizi en iyi şekilde yapalım. Genel sekreterlerimiz, denetimin ilk noktası olmalı” dedi.
Genel Müdür Baykan, genel sekreterlerin kendi aralarında 3 kişiyi temsilci olarak seçmelerini istedi. Baykan, genel sekreterlerin sıkıntıları ve istekleriyle ilgili olarak seçilen 3 kişinin istediği zaman kendisine ulaşabileceğini kaydetti.
BAYKAN’IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bolu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl müdürlüklerindeki çalışmaları yerinde görmeye devam eden ve bu doğrultuda bir çok ili ziyaret eden Baykan’ın son durağı Bolu oldu.  Bolu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Baykan, burada il müdürü Suat Çelen ile birlikte, Karaçayır Spor Kompleksi içerisinde bulunan Kamp Eğitim Merkezi, Murat Canbaş Cimnastik Salonu ve Aladağ'da bulunan  Gençlik İzcilik ve Spor Kampüsü'nde incelemelerde bulundu. Kamp Eğitim Merkezi öğrencileriyle görüşerek cimnastik antrenmanlarını izleyen Genel Müdür Baykan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan milli cimnastiçimiz Göksu Üçtaş ve Ümit Şamiloğlu'yla sohbet ederek kendilerine başarılar diledi. Suat Çelen'den, yapımı devam eden tesisler ve Bolu'daki spor organizasyonları ile ilgili bir brifing alan Baykan, Bolu’dan memnun bir şekilde ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.