Baykan’dan destek sözü

Baykan’dan destek sözü

Nafiz Solak başkanlığında ki Sarayönü Belediyespor yönetimi destek turuna çıktı.

Nafiz Solak başkanlığında ki Sarayönü Belediyespor yönetimi destek turuna çıktı. Ankara’ya giden heyet Spor Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Başkan Vekili Mehmet Baykan’ın yanı sıra Konya ASKF Başkanı Remzi Ay’ı ziyaret ederken, Baykan inşası devam eden tesisler ve Sarayönü Belediyespor için destek sözü verdi.

Yerel seçimlerin ardından yeni oluşturulan Sarayönü Belediyespor yönetimi Ankara’ya giderek bir dizi ziyarette bulundu.

Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, 2.Başkan H.Hüseyin Bayraktar, Genel Kaptan Muammer Akhançer, Kulüp Sorumlusu Eyüp Çetin, Genel Teşkilat Sorumlusu Ramazan Poyraz ve Oktay Ağaoğlu’dan oluşan heyet, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaret ederken, ziyarette Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’de yer aldı. Sarayönü Belediyespor hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda inşası devam eden yüzme havuzu ve halı saha gibi tesislerin durumu da görüşüldü.

BAYKAN; KONYA VE BİZLER İÇİN BİR ŞANS

Görüşmelerle ilgili açıklama yapan Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, “Öncelikle Mehmet Baykan gibi donanımlı bir spor adamının böyle bir mevkide bulunmasının oldukça gurur verici olduğunu belirtmek isterim. Mehmet Baykan Konya ve bizler için büyük bir kazanç. Sarayönü Belediyespor 4 yıldır şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ama bir türlü bu hedefine ulaşamadı. Bu noktada Mehmet Baykan ve Remzi Ay gibi spor adamlarının tecrübe ve bilgi birikimlerinden faydalanmak istiyoruz” dedi.

SARAYÖNÜ BİR KÖPRÜ OLACAK

Sarayönü Belediyespor’un profesyonel olmak isteyen altyapıdaki genç futbolcular için bir köprü olma hedefinde olduğunu kaydeden Solak; “Konya’mız futbolda Süper Lig ve 2. Lig seviyesinde temsil ediliyor. Ama Konya’nın 3. Lig’de bir takımı yok. Konya’da ki altyapıda yetişen futbolcular ile profesyonel takımlar arasında köprü olma amacındayız. Bunun içinde Sarayönü Belediyespor’un 3. Lige çıkması ve bu futbolcuların tecrübe kazanacağı bir takım olması gerekiyor. Sarayönü Belediyespor avantajları göz önüne alındığında profesyonel liglerde yer alan temsilcilerimiz için bir pilot takım misyonunu yerine getirebilir. Bu düşüncelerimizi Gençlik ve Spor Genel Müdürümüzle paylaştık. Sayın Mehmet Baykan bu görüşlerimizi olumlu buldu ve destek olabileceğini söyledi. Toplantının ardından kulüp yönetimimiz bir yol haritası çizecek ve diğer temsilcilerimizle görüşmelere başlayacak” diye konuştu.

TESİSLER İÇİN DESTEK İSTENDİ

Sarayönü ilçesinin son yıllarda futbolda başarılarıyla ve tesisleşme konusunda ki çalışmalarla atılım içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Solak, “Ankara’da ki görüşmelerimizde ilçemizdeki spor tesisleri de gündeme geldi. Gençliğin hizmetinde olan tesislerimizdeki eksiklikler ve inşası devam eden tesislerle ilgili bilgileri Genel Müdürümüze ilettik. Yüzme Havuzu ve Halı Saha inşaatları devam ediyor. Kaynak konusuyla ilgili taleplerimizi ilettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum