Baykan ve Çınar’dan Küçükkendirci’ye ziyaret

Baykan ve Çınar’dan Küçükkendirci’ye ziyaret

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci’yi makamında ziyaret ederek, spora verdikleri

Sporun insan sağlığında önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu söyleyen İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Küçükkendirci, “İnsanların sağlıklı gelişebilmesi, sağlıklı yaşayabilmesi için spor önemli bir unsur. Dünya’nın her yerinde insanlar spor yapıyor. Sizinde bildiğiniz gibi spor yapan insanların daha sağlıklı, daha zinde, daha mutlu yaşantıları oluyor. Spor yapmanın sağlık sektörüne de dolaylı yollardan katkısı oluyor. Sağlıkla ilgilenen insanlar olarak spora önem veriyoruz. İnsanlarımızın spor yapması noktasında kendilerine telkinlerde bulunuyoruz. Çünkü, sporun insan sağlığına yüzde yüz olumlu katkısının olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Konyasporla ilgili düşüncelerini de açıklayan İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konyaspor’un yeniden Süper Lige yükselmesine çok sevindiğini belirterek, “Konyaspor bu şehir için önemli bir kurum. Örnek bir kurum. Dolayısıyla da Konyaspor’a bu şehirde yaşayan insanlar olarak gözümüz, kulağımız gibi bakmalıyız. Umarım yeni yönetim Konyaspor’un Süper Lig’de kalıcı olmasını sağlayacak bir kadro kurar. Arkadaşların iyiniyetle çalıştıklarını gazetelerden takip ediyoruz. İnşallah Konya’nın gurur duyacağı bir takım kurarlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.