Bayilik ortaklığa dönüştü

Bayilik ortaklığa dönüştü

Dünyanın önde gelen sulama sistemi markası Jain’ın bayisi olan Öznalcılar, şimdi de firmanın ortağı oldu. Jain’ın tüm ürünlerinin bulunduğu Jain Shop hafta sonu yoğun katılım ile açıldı

Konya’nın köklü firmalarından ve tarımsal ekipmanda lider adres olan Öznalcılar, Jain bayiliğini ortaklığa dönüştürdü. Dünyanın önde gelen sulama sistemlerinden olan Jain ile Öznalcılar bölgedeki çalışmalarını ortak olarak yürütecek. Öznalcılar Jain Shop sulama ile alakalı tüm taleplere cevap verecek. Türkiye’de ilk olan bu ortaklıkla kurulan Jain Shop önceki gün yoğun katılım ile açıldı. Jain Türkiye Genel Müdürü Cenk Çağlayan’ın da katılımı ile gerçekleştirilen açılışta çiftçilere yemek ikram edildi. Öznalcılar’ın Ticaret Borsası karşısındaki yerinde gerçekleşen yemek organizasyonuna yüzlerce çiftçi katıldı. Programda çiftçilere bir konuşma yapan Öznalcılar Otomotiv Genel Müdürü Çağrı Öznalcılar, “Güzel bir ortaklığa imza attık. Bu projenin en güzel tarafı, iki tarafında çok heyecanlı olması. Bu heyecanla beraber işimizi de aşkla yapıyoruz. Piyasaya baktığımız zaman diğer firmalar ve markalarda birçok firmanın bayiliği var. Bu firmalar bayilik yapmıyorlar, sulama tüccarlığı yapıyorlar. Aynı firmanın içerisinde rakip firmaların ürünleri de yer alabiliyor. Bizler bayilik kavramını yeniden ele alarak tek marka inancı ve kalitesine inandığımız için Jain ile bir ortaklı geçekleştirdik. Çiftçilerimiz sulama sistemi ilgili her şeyi işyerimizde bulabilecekler. Güzel işler, güzel projeler peşindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Jain Türkiye Genel Müdürü Cenk Çağlayan da, “Bugün Türkiye’de bir ilki deniyoruz. Tarımsal sulamada iş modellerini değiştirmeye çalışıyoruz. Bütün uluslararası sulama firmaları bayileri aracılıyla çalışıyor. Bizler de diğer bölgelerde böyleyiz. Türkiye’de ilk olarak Konya bayiimiz ile fabrika ürettiğimiz ürünleri direk çiftçilerimize sunmak amacıyla ortaklık kurduk. Eskimiz bayiimiz şimdiki ortağımız oldu. Birlikte güzel bir Jain Shop’u bugün açıyoruz. Çiftçilerimizin Jain tarafından üretilen tüm ürünleri diledikleri zaman alabilecekleri bir dükkanları oldu artık. Bu ortaklık; tarım sektöründe artan maliyetler ve ürünlerin fiyatlarının beklenilen altında olması nedeni ile üreticilerimize küçük dokunuşlarda bulunarak bir takım maliyetlerini daha uygun fiyata alabilir mi noktasında doğdu. Bu model Hindistan’da ürettiğimiz bir model. Üreticiler direk olarak traktörleri ile fabrikaya gelerek satın alma yapıp gidiyorlar. Konyalı çiftçilerimiz oldukça şanslı. Bu modeli ilk defa burada deniyoruz. Hedefimiz 7 bölgede de bu uygulamayı başlatmak” diye konuştu. Konuşmalar sonrası çiftçilere yemek ikramında bulunuldu.

HABER MERKEZİ

4-3-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.