Baybatur: Kalplerin Kırılmasına Vesile Olacak Hiçbir Şeyde Olmayacağız

Baybatur: Kalplerin Kırılmasına Vesile Olacak Hiçbir Şeyde Olmayacağız

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, kardeşler arasında kalplerin kırılmasına vesile olacak hiçbir şeyin içinde olmayacaklarını söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, kardeşler arasında kalplerin kırılmasına vesile olacak hiçbir şeyin içinde olmayacaklarını söyledi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi sosyal tesislerinde düzenlenen AK Parti Yunusemre İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Baybatur, önümüzdeki sürecin kolay geçmeyeceğini kaydetti. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman yaklaşsa kargaşa oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayarak, “Tabii buradaki talihsiz durum, yerel seçimlerin de yakın bir zamanda olmasıdır. Bizler AK Parti ailesi olarak fitneye, kardeşleri birbirine düşürecek olan tuzaklara düşmememiz lazım. Bugün bizler Türkü, Kürtü, Lazı, Çerkezi ile hangi cemaatten, hangi sivil toplum örgütünden olursa olsun etle tırnak gibi olduk. Bizim için önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlik gerekmektedir. Birlik ve beraberliğimizi çekemeyen, bozmak isteyen, aramıza nifak sokmak isteyen insanlar olabilir. Bunların ekseriyeti zaten dış bağlantılı insanlardır. Kökü dışarıda olan insanlardır ama bizler bu süreç içinde Manisa için özellikle söylemek gerekirse birlik ve beraberliğimizi zedeletecek, kardeşler arasında kalplerin kırılmasına vesile olacak hiçbir şey içerisinde AK Parti ailesi olarak olmadık, bundan sonra da olmayacağız.” dedi.

Gönüller yapmaya geldiklerini söyleyen İl Başkanı Baybatur, “Yıkmak, yok etmek, parçalamak, iftira atmak; bu tip çalışmalar için AK Parti iktidara gelmedi. AK Parti’nin görevi yanlışları düzeltmek, yolsuzluk varsa bertaraf etmek, milletin yoksulluk noktasında olanlarının seviyelerini müreffeh hale getirmektir. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu yoldan geri dönmeyeceğiz.” şeklinde konuştu. Murat Baybatur, sözlerine şöyle devam etti: “Önümüze bakalım, hareketlerimize, yapacağımız çalışmalara dikkat edelim. Bir çalışıyorsak, bundan sonra beş çalışacağız. Beş çalışalım ki milletimizin hakettiği hizmetleri sekte uğratmaya çalışan, Türkiye düşmanı olan insanların eline bu fırsatları vermeyelim. Bizim hedefimiz, başta büyükşehir olmak üzere bütün ilçelerde AK Parti’nin bayrağını gururla dalgalandırmaktır. Gönlümüz kırılabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir, artık bunları kenara koyma zamanıdır. Önümüzdeki süreçte bizi destekleyen, bizlerle beraber olan, gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimize gönül kapımız sonuna kadar açıktır. Yeter ki bu önemli süreçte, güçlenen Türkiye sürecinde birbirimizi üzmeyelim. Birbirimizin kalbini kırdıktan sonra, birbirimizin gönlünü kırdıktan sonra ne yaparsak yapalım her şey beyhude olacaktır.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.