Batı Trakyalı Genç, Bulduğu 8 Bin Euro'yu Polise Teslim Etti

Batı Trakyalı Genç, Bulduğu 8 Bin Euro'yu Polise Teslim Etti

Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesindeki İskeçe (Xanthi) ilinden bir azınlık genci, yolda bulduğu 8 bin Euro’yu polise teslim etti.

Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesindeki İskeçe (Xanthi) ilinden bir azınlık genci, yolda bulduğu 8 bin Euro’yu polise teslim etti. Yunan Haber siteleri, ekonomik kriz döneminde paraya dokunmayan gence, ‘Oscar Onur Ödülü’ verilmesi gerektiğini yazdı.

Batı Trakya’nın İskeçe ilinde ikamet eden Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık üyesi 25 yaşındaki bir genç, yolda bulduğu 8 bin Euro’yu polise götürerek teslim etti. Ekonomik krizin her vatandaşın belini büktüğü Yunanistan’da gencin bu hareketi takdir topladı. Polisler, genci tebrik etti.

İskeçe Emniyet Müdürü Yorgos Godosidis, azınlık gencinin yolda bulduğu 8 bin Euro’yu hemen kendilerine getirerek teslim ettiğini söyledi. Polislerin gencin hareketinin takdir edilmesi amacıyla adını kamuoyuna açıklama talepleri ise genç tarafından nazik şekilde reddedildi. İskeçe Emniyet Müdürü, gencin hareketinin kendileri için sürpriz olduğunu zira ekonomik krize rağmen insanlığın ölmediğini gördüklerini belirtti.

Bu arada internet haber sitelerine bırakılan yorumlarda 25 yaşındaki gencin ‘insanlık dersi verdiği’ ifade edilirken, “Neden bana getirmemiş!” şeklinde espriler de dikkat çekti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.