Basketbol camiası ayakta

Basketbol camiası ayakta

Konyaspor Basketbol’da yapılan ikinci genel kurulda da aday çıkmayınca takımın kapanacağının açıklamasının ardından basketbol camiası ayağa kalktı Basketbol camiası Konyaspor Basketbol için ayağa kalktı.

Konyaspor Basketbol’da yapılan ikinci genel kurulda da aday çıkmayınca takımın kapanacağının açıklamasının ardından basketbol camiası ayağa kalktı Basketbol camiası Konyaspor Basketbol için ayağa kalktı. Genel Kurulda yönetime talip çıkmaması üzerine kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Konyaspor'un yaşamına devam edebilmesi için sosyal medya üzerinden "KonyasporBasketbolTakımıKapatılamaz" sloganı ile kampanya başlatıldı. Konya'daki basketbolseverler ve yerel medya üzerinden açılan kampanyada iş adamlarından Konyaspor Basketbol Takımı'na sahip çıkılması istendi. “KonyasporBasketbolTakımıKapatılamaz” kampanyasına basketbol camiasından çok sayıda destek mesajları geldi. Kampanyaya NTV Spor spikeri İsmail Şenol, basketbol yorumcusu Eyüp Yıldız, basketbol siteleri basketfaul.com, basketdergisi.com, Yarı Saha Basket, kulüpte daha önce forma giyen basketbolcular Azizcan Özdemir, Hadi Doğan ve Ömer Ünver, Konyaspor taraftar oluşumları ile yüzlerce Konyasporlu taraftar destek oldu. Etikete 2 gün içinde yüzlerce mesaj atıldı.

Hakan Faydasıçok başkanlığından mevcut yönetim, göreve devam edilmeyeceğini ve takıma sahip çıkılmaması durumunda kulübün feshedileceğini açıkladı. Kritik günler yaşayan yeşil-beyazlı ekip şimdi Konya'dan gelecek desteği bekliyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.