Başkent’te heyecan sürüyor

Başkent’te heyecan sürüyor

Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi Birimlerarası 2010 Bahar Futbol Turnuvası’nda 3. hafta maçları tamamlandı.

Lider Sağlıkspor, 3.maçında Hekimler’i 6–3 mağlup ederek kayıpsız yoluna devam etti. Grupta puan alamayan tek takım olan Hekimler ise ilk 2 yarışından uzaklaşırken, hedefini Play-Off maçlarına çevirecek.

Haftanın en çekişmeli mücadelesinde, geçen yılın şampiyonu Mali İşler, Güvenlik karşılaştı. Maça hızlı başlayan ve 2–0 öne geçen Güvenlikspor’da Tayfun’un kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla Mali işler oyunda dengeyi kurdu ve 2-2’lik skoru yakaladı. İkinci yarıda bir kişi eksik oynayan Güvenlikspor savunma futboluna yönelince sahadan 4–2 mağlup ayrıldı. Mali İşler 7 puana ulaşarak ikinci sıradaki yerini korudu. Geçen hafta yenilerek büyük bir sürprize imza atan Beslenme ise ilk iki maçında berabere kalan Ulaşımspor’u zorda olsa 3-0 mağlup ederek ilk 2 iddiasını sürdürdü.
Haftayı 2 maç oynayarak geçen öğrencilerden kurulu Paramedikspor ise Salı günü Paramedikspor’a 4-2 yenildi, Perşembe günü ise Kafeteryaspor ile 2-2 berabere kaldı. Teknik Bakım, Mutfak Depo arasındaki maçta ise Kaleci Mehmet hem kurtardığı gol pozisyonları, hemde attığı 2 golle yıldızlaştı ve takımına 3-1’lik bir galibiyet getirdi. İlk 2 sırayı alan takımların yarı finale yükseleceği grupta, 3 ile 6. sırayı alan takımlar ise Play-Off oynayacak ve iki takım daha yarı finale yükselecek. Bu nedenle 11 takımlı grupta yarış son haftaya kadar çekişmeli maçlarla devam edecek.
Turnuva tertip komitesi üyesi ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Rahmi Gündüz, turnuvaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 2 gün ara verdiklerini belirterek maçların Salı gününden itibaren devam edeceğini ifade etti. Gündüz, 120 personelin katıldığı turnuvanın zevkli ve çekişmeli geçtiğini vurgulayarak Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi A takım seçmelerini tamamlayarak, Karatay Belediyesi Resmi Kurumlararası Bahar Futbol turnuvasına, Futbol Federasyonu Veteranlar Ligi’ne, Nike Halı Saha Turnuvasına ve önümüzdeki yıl da Futsal ligi’ne katılmayı planladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.