Başkan’a bıçaklı saldırı

Başkan’a bıçaklı saldırı

İzzet Taşçı’nın durumu ağırBeyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, iş talebi nedeniyle tartıştığı iddia edilen bir kişi tarafından bıçaklandı. Konya Nunume Hastanesi kaldırılan Taşçı’nın durumun ağır olduğu öğrenildi

NAMAZ ÇIKIŞI BIÇAKLANDI
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, dün Cuma namazı çıkışı iş isteme yüzünden tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Belediye Başkanı’nın vatandaşlar ile sohbet ettiği sırada daha önceden aralarında iş isteme yüzünden sorunları olduğu öğrenilen Yusuf B. ile yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine zanlı yanında taşıdığı bıçak ile Belediye Başkanı’nın karnından ve kolundan bıçakladıktan sonra olay yerinden firar etti.
TAŞÇI’NIN DURUMU AĞIR
Olay yerine gelen ambulans ile Beyşehir ilçe Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen Taşçı Hava ambulansı ile Konya’ya getirilmek istendi. Ancak durumu ağır olduğu için buna imkan olmayınca hava ambulansı Konya’dan Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Musa Ağrış ile Murat Öncel’i Beyşehir’e getirdi. Taşçı, yapılan cerrahi müdahalenin ardından hava ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne getirilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Beyşehir İlçe Belediye Başkanı İzzet Taşçı, dün Cuma namazı çıkışında aralarında daha önceden iş verme konusunda husumet olduğu öğrenilen bir kişi tarafından bıçaklandı

KARNINDAN BIÇAKLANDI
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, dün Merkez camide kıldığı Cuma namazının çıkışında aralarında daha tartışma olduğu öğrenilen Yusuf B. tarafından karnından ve kolundan bıçaklandı. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen zanlı Yusuf B. iddialara göre bir süre önce Belediye Başkanı İzzet Taşçı’ya iş için müracaat etti. Müracaattan bir sonuç alamayan zanlı, dün İlçe Merkez Camiye Cuma namazına gelen Belediye Başkanı’nı beklemeye başladı. Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı ile yüz yüze görüşmek isteyen Yusuf B. tartıştığı Belediye Başkanı İzzet Taşçı’yı yanında taşıdığı bıçak ile karnından ve kolundan bıçakladıktan sonra olay yerinden firar etti.
HEMEN AMELİYATA ALINDI
Aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde yere yığılan Belediye Başkanı İzzet Taşçı hemen Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Taşçı, hava ambulansı ile Konya’ya getirilmek istendi. Ancak durumu ağır olduğu için buna imkan olmayınca hava ambulansı tekrar Konya’ya dönerek Belediye Başkanı İzzet Taşçı’nın ameliyatına katılması için Konya’dan Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Musa Ağrış ile Murat Öncel’i Beyşehir’e getirdi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Taşçı’nın İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan cerrahi müdahalesinin ardından ameliyata katılan ekibin kontrolünde hava ambulansı ile S.Ü. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi.
ZANLI YUSUF B. YAKALANDI
Öte yandan zanlı Yusuf B. ise ilçe otogarında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yusuf B. iddialara göre verdiği ilk ifadesinde Başkanın kendisine iş sözü verdiği halde işe almadığını bu yüzden sinirlenerek olayı gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, Belediye Başkanı Taşçı’nın bıçaklandığı haberini alan AKP Milletvekilleri, İl Başkanı Ahmet Sorgun ve yönetim kurulu üyelerinin Beyşehir’e gittiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum