Başkan Uysal’dan Personele 8 Mart Hediyesi

Başkan Uysal’dan Personele 8 Mart Hediyesi

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye bünyesinde çalışan tüm kadın personele fincan seti hediye etti.Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal,...

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye bünyesinde çalışan tüm kadın personele fincan seti hediye etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 8 Mart Kadınlar Günü’nü belediye çalışanlarına kahve fincanı seti hediye ederek günlerini kutladı. Belediye Hizmet Binası içerisinde çalışan kadınları, müdürlüklerinde tek tek ziyaret eden Başkan Uysal, tüm bayan personelin gününü hediye ile kutladı. Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın hediye jesti karşısında memnuniyetlerini ifade eden belediye çalışanları, Başkan Uysal’a teşekkürlerini sundular. Ayrıca işlem yaptırmak için belediye hizmet binasında bulunan kadın vatandaşları da unutmayarak onlarında gününü kutlayan Başkan Uysal, kadınların yönetim ve diğer çalışma alanlarında daha çok yer alması gerektiğini belirterek kadınların günlerini kutladı ve kadınların aktif çalışma alanlarında olmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.