Başkan Tahir Akyürek spor basını ile görüştü

Başkan Tahir Akyürek spor basını ile görüştü

Konyasporun son dönemlerde yaşadığı olumsuzluklarla ilgili dün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve bazı basın mensuplarının katılıyla bir istişare toplantısı yapıldı

Konyaspor’un son dönemlerde yaşadığı olumsuzluklarla ilgili dün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve bazı basın mensuplarının katılıyla bir istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda, genelde yeşil-beyazlı takımın içerisinde bulunduğu sorunlarda birleşildi. Konyaspor taraftarlarının sabırlı olması ve takımın üç yıllık bir planlamayla daha güçlü duruma getirilmesi, tribünlerde küfrün önlenmesi konusunda da fikir birliğine varılırken, yeni yönetim oluşturulması için de güçlü, inanılır, güven veren bir yönetim oluşturulması ve desteğin devam edeceği yönünde ortak görüş çıktı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Belediyenin de bu şehrin dinamiklerinden biri olduğunu, destek veren konumda bulunduklarını, başarı için önce fikir birliği sağlanması gerektiğini belirtti ve daha sonra yeni stad konusunda da bilgi verdi. Başkan Akyürek, stad dışında yapılacak tesislerle birlikte 250 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirileceğini, 10 bin kişilik spor salonunun Karatay bölgesinde inşa edileceğini dile getirdi. Başkan Akyürek, Atatürk stadının ise 75 bin metre karelik alanının yeşil alan ve spor alanı, sadece 25 bin metre karelik alanın kapalı alan olarak değerlendirileceğini sözlerine ekledi.   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.