Başkan Sözen: Turizm Tanıtımlarına Özel Önem Veriyoruz

Başkan Sözen: Turizm Tanıtımlarına Özel Önem Veriyoruz

Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek sezonla ilgili bilgilendirme yaptı. MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, Başkan Sözen'e bölge destinasyonu...

Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek sezonla ilgili bilgilendirme yaptı. MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, Başkan Sözen'e bölge destinasyonu turizmi hakkında bilgi verdi.

Manavgat'ın yatak kapasitesi bakımından Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonlarından biri olduğunu belirten Başkan Sözen, turizm şehrine yıllık 4 milyon turistin geldiğini ve ülke ekonomisine yıllık 4 milyar dolar katkı sağladığını kaydetti. Türkiye turizminin önemli bir noktasında bulunan Manavgat'ta turizm derneklerini her zaman önemsediklerini dile getiren Sözen, ortak yapılacak olan çalışmalara Manavgat Belediyesi olarak her zaman destek verdiklerini söyledi.

MASTOS Başkanı Barut ise Manavgat'ın yurtdışı ve yurt içi tanıtımına önem vereceklerini, bu konuda belediye ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.