Başkan Şan'dan Gekas'a övgüler

Başkan Şan'dan Gekas'a övgüler

Bursaspor'a 2 gol atarak gol sayırısını 7'ye çıkaran Gekas'a Başkan Ahmet Şan'dan büyük övgü geldi

Yaşadığı sakatlığın ardından 4 hafta sahalardan uzak kalan ve çıktığı ilk maçta Bursaspor ağlarını 2 kez havalandıran Yunan golcü Gekas, son haftalarda iyi oynayan ancak gol yollarında etkili olamayan takımına adeta yeniden hayat verdi. Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Bursaspor karşısında yıldızlaşan Yunan golcü, ligdeki 7'nci golüne imza attı Ligin 21. haftasındaki Elazığspor maçının ardından sakatlanarak 4 hafta sahalardan uzak kalan Yunan golcü Sonuçları Teofanis Gekas, çıktığı ilk maçta Bursaspor ağlarını 2 kez havalandırdı. Yeşil-beyazlıların sahasında 3-2 yenildiği Elazığspor maçının ardından kaburgasında kırık tespit edilen Gekas, takımının Gençlerbirliği, Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarında kadroda yer alamadı. Konyaspor, Gekas'ın olmadığı bu maçlarda 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı, sadece 2 gol atabildi. Sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Gekas, haftalardır iyi oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamayarak kritik puanlar kaybeden Torku Konyaspor'un imdadına yetişti. Ligin sonlarına girilirken zorlu Bursaspor maçında Djalma ve Alexander Hleb'in asistlerini iyi değerlendiren Yunan golcü, renktaş takımın ağlarına 2 gol birden bıraktı. Ligde daha önce Erciyesspor, Gaziantepspor ve Sivasspor'a 1, Kasımpaşa'ya ise 2 gol atan Gekas, Bursaspor maçında attığı 2 golle gol sayısını da 7'ye çıkardı.

TAŞLAR YERİNE OTURDU

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında hayati öneme sahip bir galibiyet aldıklarını söyledi. Geride kalan haftalarda şanssız puanlar kaybettiklerini ancak bu kayıpların takımın kötü oynamasından kaynaklanmadığını dile getiren Şan, şunları kaydetti:

"Takımın oyun şablonu bozulmuştu. Bizim oturmuş bir şablonumuz var. İkinci devrenin başındaki yükselişin ana sebebi, takıma Hleb'in takviyesi ve Mesut hocanın oluşturduğu futbol şablonuydu. Takımda forvet mevkisinde Gekas vardı. Elazığ maçından bu yana kadroda yer alamadı ve bu maçlardan sadece 2 beraberlik çıkartabildik. Defans hattımız da önemli ama ileri hattımız çok daha önemli. Gekas kadroya girdi. Hasan Kabze, Djalma, Hleb ve Gekas. Bu dörtlü tam oturmuştu. Kasımpaşa ve Sivasspor maçlarını almıştık. Bursaspor maçında da aynı şablonda sahaya çıktık ve galibiyeti aldık."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.