Başkan Özaltun ödüllendirdi

Başkan Özaltun ödüllendirdi

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Amatör 1. Küme U-19 Ligi B Grubu’nda sezonu şampiyonlukla kapatan Beyşehir Belediyesporlu futbolcuları ve Sivas’ta yapılan 14-15 yaş Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3. olan Beyşehirli güreşçi Hüseyin Dur’u maka

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Amatör 1. Küme U-19 Ligi B Grubu’nda sezonu şampiyonlukla kapatan Beyşehir Belediyesporlu futbolcuları ve Sivas’ta yapılan 14-15 yaş Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3. olan Beyşehirli güreşçi Hüseyin Dur’u makamında kabul ederek ödüllendirdi.  Belediye Başkanı Özaltun, “Gönlümüz, hepinizin de A takımında bu formayı giymesidir. Siz de o güç ve azmi görüyorum. Futbol, tabi bir takım oyunu ve siz de bunu ispatladınız. Beyşehir Belediyespor’un adını şampiyon olarak yazdırdınız. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, futbolcuların ardından Beyşehir Belediyespor Kulübü Güreş Antrenörü Adil Yollar’ı da makamında kabul etti. Sivas’ta yapılan terfi ligi müsabakalarında 3. olan Beyşehirli güreşçi Hüseyin Dur’u başarısından ötürü kutlayan Başkan Özaltun, güreşçiyi eşofman takımı ve spor ayakkabısı ile ödüllendirdi. Başkan Özaltun, güreş branşında da diğer branşlarda olduğu gibi daha büyük başarılar beklediklerini dile getirerek, “Sporcularımız başarılı olduğu müddetçe onların devamlı yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.