Başkan Kavuş, belediye çalışanlarıyla orucunu açtı

Başkan Kavuş, belediye çalışanlarıyla orucunu açtı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili adayları Hümeyra Saçkesen, Mehmet Baykan, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili adayları Hümeyra Saçkesen, Mehmet Baykan, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık Meram Belediyesi’nde görev yapan personel ve aileleriyle iftar programında buluştu. İftar programına Meram Belediye Başkan Yardımcıları, encümen üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli aileleriyle birlikte katıldı.

HİZMETLERİMİZ BÜYÜDÜKÇE MERAM DA BÜYÜYOR

Meram’ın her sokağı ve her caddesinde emeği olan personeliyle bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bundan dört yıl önce ilçeye hizmet için ekibiyle birlikte yola çıktıklarını hatırlatarak, “Biz büyük bir aileyiz. Her birimiz hizmet çarkının parçalarıyız. Ben sizlerle birlikte hizmet yolunu yürümekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Çünkü Meram artık eski Meram değil. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Her geçen gün insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir yer oldu. Meram büyüyor, hizmetlerimiz de büyüyor. 4. yılın sonunda, başladığımız noktanın çok ilerisindeyiz. Allah, vefat eden mesai arkadaşlarımıza rahmet nasip etsin. Emekli olanlara ve sizlere sağlık ve afiyet versin. İnşallah önümüzdeki yıl da yine iftarda sizlerle aynı şekilde sağlıcakla buluşmayı nasip etsin” diye konuştu.

Meram Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilçenin son dört yıl içinde de büyük adımlar attığını ve bir yere geldiğini ifade eden AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da, seçim sathına girmeden önce de sürekli olarak sahada vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade ederek, “14 Mayıs seçimi için aday arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sabahtan gece yarılarına kadar vatandaşlarımızla birlikteyiz. Belediyemizin çalışmaları ile ilgili en küçük bir şikayet duymadık şu ana kadar. Bu başarıda en büyük pay tabi ki sizlerindir. Sizlerin başarınızdaki en büyük pay ise ailelerinizindir. Bu nedenle hem Başkanımız Mustafa Kavuş’a hem sizlere hem ailelerinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Seçimlerin arefesindeyiz. İnşallah bu seçimleri de en güzel şekilde tamamlayacak ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.