Başkan İmamoğlu, İstanbulspor’a Moral Yemeği Verdi

Başkan İmamoğlu, İstanbulspor’a Moral Yemeği Verdi

İstanbulspor’un Beylikdüzü’ne taşınmasının büyük ses getirmesinin ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden kulüp yönetimi ve futbolcularını ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yöneticilere ve futbolculara...

İstanbulspor’un Beylikdüzü’ne taşınmasının büyük ses getirmesinin ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden kulüp yönetimi ve futbolcularını ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yöneticilere ve futbolculara moral yemeği verdi. Yemekte konuşan İmamoğlu, her zaman destekçi oldukları İstanbulspor’a inandığını ve yönetimin üstün başarılara imza atacağını belirtti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulspor’un yönetimi ve futbolcuları ile bir araya geldi. Spor Toto 3. Lig de yer alan İstanbulspor 1-1 berabere kaldığı Zonguldak Kömürspor karşılaşması öncesi Başkan İmamoğlu’nun Çınarlı Restaurant’ta verdiği moral yemeğinde buluşan Kulüp yönetimi ve futbolcular maç öncesi motivasyon da sağladılar.

İstanbulspor’a çok güvendiklerini ve inandıklarını belirten Belediye Başkanı İmamoğlu, "Burada yetenekli gençlerimiz umut vaad ediyor ve geleceğe umutla bakıyorlar. Takım çok değerli. En kısa zamanda 3. Lig'den daha üst seviyeye çıkabileceğinize inanıyorum. Motivasyonunuzu hep yüksek tutun. Bulunduğunuz kulübün değerinin farkına varın." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.