Başbakan'ın Akşam Mitingi İçin Sabah Kapatılan Yollara Vatandaş Tepkili

Başbakan'ın Akşam Mitingi İçin Sabah Kapatılan Yollara Vatandaş Tepkili

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 18.00'da Gaziantep'te yapılacak mitingi öncesi sabahın erken saatlerinde yolların kapatılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Yoğun trafik nedeniyle işe geç kaldığını söyleyen bir...

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 18.00'da Gaziantep'te yapılacak mitingi öncesi sabahın erken saatlerinde yolların kapatılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Yoğun trafik nedeniyle işe geç kaldığını söyleyen bir vatandaş, “Cumhurbaşkanı, milletin adayıdır. Bu şekilde önlem alınmasına gerek yok. Bu şekilde önlemler alınmasıyla bir bakıma aday milletten kendini soyutluyor.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Gaziantep'te akşam yapacağı miting öncesinde sabah 08.30'dan itibaren şehrin merkezindeki en işlek ve yoğun caddelerine giriş ve çıkışlar trafiğe kapatıldı. Yoğun trafik nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Konulan bariyerler nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, bu kadar önlem alınmasına tepki gösterdi.

Gaziantep'in 10 yıldır ciddi trafik sorunu olduğuna dikkat çeken Yakup Özbay isimli bir vatandaş, “Gaziantep'te dün itibariyle yolların her tarafına demirleri çekmeye başladılar. Sabahın erken saatinde de bu demirlerle yolları kestiler. Toplu taşıma araçların 1 ile 1,5 saat bekleyerek geliyor. Gaziantepli vatandaşlarımız çok mağdur. Gaziantep'e daha önce cumhurbaşkanı, başbakan gelmiş ama bu kadar güvenlik önlemleri alınmadı. Sayın Başbakan'ın Gaziantep'e gelişi ile acaba bir şüphesi mi var? Burası gazilik unvanını almış bir şehirdir. Zaten Gaziantep'in son 10 yılda trafikle ilgili problemleri vardı. İnşallah bugün kazasız, belasız bir gün geçer.” şeklinde tepki gösterdi.

"MİLLETİN ADAYI KENDİNİ MİLLETTEN SOYUTLUYOR"

Başbakan için son 2 gündür Gaziantep'te olağanüstü önlemler alındığını dile getiren Bekir Efe isimli vatandaş, "Cumhurbaşkanı, milletin adayı için bu şekilde önlem alınmasına gerek yok. Bu şekilde önlemler alınmasıyla bir bakıma milletten kendini soyutluyor. Demokrasi Meydanı'na giremiyoruz." diye konuştu.

"DAHA ÖNCE EKMELEDDİN İHSANOĞLU DA GELDİ AMA BÖYLE SIKINTILAR YAŞANMADI"

Haluk Özbay isimli bir vatandaş ise "Çok yanlış bir durum, sabahleyin işimize gidebilmek için çok sıkıntılar yaşadık. Gaziantep'te ciddi anlamda bir trafik sorunu var. Akşam 18.00'da olacak bir miting için sabahın 9'unda yolların kapanması vatandaşa zulümden başka bir şey değil. Daha önce Ekmeleddin İhsanoğlu da geldi ama böyle sıkıntılar yaşanmadı." dedi.

    "BARİYERLERLE GAZİANTEPLİLERİ KOYUN GİBİ KAFESE ALDILAR "

Mehmet Mustafa Polat ise tepkisini şu şekilde ortaya koydu: "Sağolsun belediye başkanlarımız çok güzel çalışıyorlar, 3 şeritli yolu tek şeride indirdiler. Zaten trafik sıkıntısı var. İşlerimizi, güçlerimizi halledemiyoruz. İşimize olan 10 dakikalık mesafeyi 45 dakikaya uzattılar. Gelecek Başbakanımıza saygımız var ama neyden korkuyor. İnsanları kafese mi alıyor, biz koyun muyuz, kuzu muyuz? Gelsin mitingini yapsın gitsin. İnsanları mağdur etmeye ne hakkı var?" CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.