Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Erdoğan: Kılıçdaroğlu ulusalcı mısın, milliyetçi misin, sosyal demokrat mısın, solcu musun karar ver

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, meşru olan her yöntemi devreye aldıklarını belirterek terörle mücadeleden asla taviz verilmeyeceğini, görüşmelerin ve mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirtti. 

MHP'YE: ÇAMURUNUZDA BOĞULUN

MHP'ye lideri Devlet Bahçeli'nin İmralı süreci konusundaki sert sözlerine cevap vermeyeceğini söyleyen Erdoğan 'düştüğünüz çamurda boğulun' dedi. 'MHP ve arkadaşlarına içine düştükleri çamur deryasında iyi oyalanmalar diliyorum. Kendisine cevap vermneyeceğim. Aslı ve mesnedi olmayan sözlerine milletim gereken cevabı sandıkta verecektir.' diyen Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da çattı.

'CHP'NİN ZİHİN BOCALAMASI'

Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan 'Biz bu süreçte CHP'nin daha aktif rol almasını istedik ama CHP zihin bocalaması yapıyor. Bir milletvekili dağda PKK'lıların misafiri bir bakıyorsunuz yandaş medyaları ofluyorlar pofluyorlar. Bir kısmı mezhebi açıklamalar yapıyor. Genel Başkan Yardımcıları sürece olumlu bakarken Genel Başkan Yardımcıları edeple ahlakla olmayacak açıklamalar yaptılar.

'FRANSA'NIN DA MI AVUKATISIN'

Ben Mavi Marmara için tevrattan alıntılar yaptım CHP'nin acemi genel başkanı bana İsrail adına cevap verdi. Şimdi de eli kanlı Esad'ın avukatlığına soyundu. Utanmasa onu ziyaret edecek. Biz Paris'e sorular yönelttik ona da cevap Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Senin İsrail savunuculuğunu biliyoruz da Fransa'nın da mı avukatısın?

'BİLYELER DAĞILMAYA BAŞLADI'

Muhalefet partileri hangi ülkenin genel başkanı olduğunu netleştirmelidirler. Kendisi ve arkadaşları bu sürecin neresinde durduğunu netleştirmelidir. Ulusalcı mısın, milliyetçi misin, sosyal demokrat mısın, solcu musun karar ver. Çark o kadar hızlı dönüyor ki bilyeler dağılmaya başladı. Adeta bir yalan makinesi.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.