Başbakan Erdoğan'ın Mitingi İçin Erken Kapatılan Yollar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Başbakan Erdoğan'ın Mitingi İçin Erken Kapatılan Yollar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Kayseri’de Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingi için sabah saatlerinde yolların trafiğe kapatılması vatandaşı isyan ettirdi. İşe gitmek isteyenler otobüs güzergahlarının değişmesinden...

Kayseri’de Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingi için sabah saatlerinde yolların trafiğe kapatılması vatandaşı isyan ettirdi. İşe gitmek isteyenler otobüs güzergahlarının değişmesinden dolayı, işyerlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

Başbakan Erdoğan, Kayseri’de saat 15.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapacak. Miting nedeniyle emniyet güçlerinin şehir merkezindeki trafiği sabah erken saatlerde kapatması ulaşımı felç etti. Sabah işe gidenler, otobüslerin güzergahlarını değiştirmesi ve belirlenen noktaya gidememesinden dolayı yürüyerek işe gitmek zorunda kaldı. Birçok vatandaş, öğleden sonraki miting için sabahın erken saatlerinde yolların trafiğe kapatılmasını doğru bulmadıklarını dile getirdi. Bazı yollarda oluşan araç yoğunluğunu ise polisler bitirmeye çalıştı. Ancak özellikle Talas’tan gelen araç yoğunluğu uzun süre devam etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.